FAZ: Az arab világ diadalt aratott a Nyugat felett

2023. május 08. 21:13

Most egy tömeggyilkost és háborús bűnöst rehabilitálnak, aki mérges gázt vetett be civilek ellen – szögezte le a FAZ szerzője.

2023. május 08. 21:13
null

A Frankfurter Allgemeine Zeitung véleménycikket közölt Christoph Ehrhardt tollából, amelyben a szerző azt boncolgatja, hogy az arab világ hogyan aratott diadalt a Nyugat felett. A szerző elmondja, hogy Bassár el-Aszadot újra felvették az „arab autokraták” körébe, tekintve hogy Szíria újfent asztalhoz ülhet az Arab Liga ülésein. Veszélyes jelzést küld Szíria visszafogadása a szerző szerint, mivel az arab uralkodók a saját szabályaik szerint játszanak.

Egy tömeggyilkost és háborús bűnöst rehabilitálnak, aki mérges gázt vetett be civilek ellen – szögezte le a FAZ szerzője.

Ez egyben a Nyugat feletti diadal is. Nemcsak a szíriai tétovázás és tétlenség következményeit mutatják meg a Nyugat számára, hanem a térségben való jelentőségvesztését is” – tette hozzá. 

Nyitókép: Iranian Presidency / AFP

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. május 09. 14:18
Ezek a németek kezdenek olyan hülyék lenni, hogy az már konkrétan veszélyes Európára nézvést. Azt állítja ez a ritka nagy FAZ szerző, hogy "Veszélyes jelzést küld Szíria visszafogadása - , mivel az arab uralkodók a saját szabályaik szerint játszanak." Mivel az arab uralkodók a saját arab szabályaikkal játszanak... Pedig mennyivel jobb lenne ha ők is, úgy mint ejrópa libsijei az amerikaiak szabályaival játszanának. No meg Z farkával. Aztán még magasabbra emeli a tétet a szerző, hogy "Ez egyben a Nyugat feletti diadal is. Nemcsak a szíriai tétovázás és tétlenség következményeit mutatják meg a Nyugat számára, hanem a térségben való jelentőségvesztését is" Szíria tétlenség... Meg tétovázás... Hiba volt, nem öltek meg elég férfit, nőt, anyát és gyereket. A nyugat jelentőségét vesztette a világ egyik olyan szegletében, amihez szintén semmi köze! Ez már tényleg hallatlan. Meg abszurdum. Ezek a németek kezdenek olyan hülyék lenni, hogy az már konkrétan veszélyes Európára nézvést.
turáni sólyom
2023. május 09. 08:21
Bezzeg az USA parfümmel permetezett Vietnámban....! Japánra meg két atombomba? Nekik mindent szabad? Vége a "Pax America"-nak....
bunko_jobbos
2023. május 09. 08:04
" aki mérges gázt vetett be civilek ellen" A mérges gáz az nagyon durva, de az atombomba az nem. Aki civilek ellen veti be, az békeszerető, aranyos ember. https://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_S._Truman
NullaSalus
2023. május 09. 01:01
Jajj, mindját elmorzsolok egy könnycseppet. Brühühüü :(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!