„Ő is rajongott Orbán Viktorért, Magyarország illiberális vezetőjéért” – írja az Economist Tucker Carlsonról

2023. április 25. 08:45

A lap szerint Trumpról azonban már egészen mást gondolt a Fox News távozó műsorvezetője.

2023. április 25. 08:45
null

„Mint sokan az új jobboldalon, ő is rajongott Orbán Viktorért, Magyarország illiberális vezetőjéért” – írja az Economist, aki terjedelmes cikkben taglalja Tucker Carlson Fox News-tól történő elbocsátásának körülményeit. Az írás szerint Carlson megbízhatóan támogatta Trumpot, nem egész két hete még egy egész műsort szentelt a vele készült interjúnak. Azt írják: a magánéletben azonban közel sem voltak ilyen pozitív érzései Trumppal kapcsolatban. Alig két nappal a Capitoliumban történt zavargások előtt például egy ilyen sms-t írt a producerének:

Szenvedélyesen gyűlölöm Trumpot” 

A volt elnök legnagyobb erőssége Carlson szerint „a dolgok tönkretétele. Ebben ő a vitathatatlan világbajnok. Könnyen elpusztíthat minket, ha rosszul játszunk”. 

Carlsonnak volt néhány érdekes megnyilvánulása a Fox vezetőségével kapcsolatban is:

Ezek a fa***ek tönkreteszik a hitelességünket

– írta. Egyelőre nem világos, hogy az ilyen jellegű megjegyzések adtak-e okot a távozására, a portál szerint azonban fontos megjegyezni, hogy bár a Fox News láthatóan nagy hatékonysággal neveli ki a saját sztárjait, de nem tartozik nekik. „Amikor a bohóckodásuk túl költségessé vagy kínossá válik, ajtót mutatnak nekik” – írják.

„De van itt egy tanulság a kárörvendő liberálisok számára is. Ma talán ünneplik Carlson távozását, de a Fox News él és virul. Még mindig a legnézettebb kábelcsatorna az országban. A Foxnak nem kell sokáig keresnie valakit, aki felizgatja a nézőket és feldühíti az amerikai liberálisokat” – olvasható a cikkben.

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. április 25. 23:21
Barom arcúak az orbáni átok még mindig működik xdxd
Armageddon
2023. április 25. 19:23
Bráner, a betűk nézegetése még nem olvasás. Ezt próbáld meg elsajátítani.
NERbot
2023. április 25. 14:42
Orbán Viktor hívei sikert sikerre halmoznak világszerte.
-Zsolt-
2023. április 25. 12:42
Mind repül, aki összeorbánozza magát. Sebaj! Kimerítő úr majd kap egy lakosztályt Rúd úr mellett a várban, jó fizetéssel és állással, és majd Magyarországról bomlasztják az amerikai rendszert, és dicsőítik Orbánt. 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!