Így vette át a robbanóanyagot a felrobbantott katonai blogger (VIDEÓ)

2023. április 03. 09:12

Egy mellszoborba rejtették a bombát.

2023. április 03. 09:12
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, egy szentpétervári kávézóban történt robbantás végzett egy orosz katonai bloggerrel, Vlagyimir Tatarszkijjal. A robbantásban több mint harmincan megsebesültek. A mellszobrot egy szentpétervári kávézóban adták át a Tatarszkijnak ajándék gyanánt az általa szervezett beszélgetésen, az átadásról videó is készült:

Az orosz hatóságok szerint ukránok lehettek az elkövetők, de a kávézó egykori tulajdonosa, Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport vezetője ezt kizártnak tartja, szerinte valamely szélsőséges csoportosulás követhette el. Ukrán források pedig azt boncolgathatják, hogy lehet, hogy a Kreml akart ezzel az akcióval az egyre önállóbbá váló Prigozsinnak üzenni.  

Nyitóképen: A felrobbantott kávézó. Fotó: STRINGER / Anadolu Agency / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2023. április 04. 10:51
CIA biztos nem volt benne
masikhozzaszolo
2023. április 03. 11:08
Blogger. Meg haditudósító. A haditudósító ott ül a rakétán, és az utolsó pillanatban leugrik róla. Mit keres Szentpéterváron a kávézóban? Ott jobb a wifi?
szemlelo
2023. április 03. 10:38
A durva az az esetben, hogy a biztonságiak nem akarták beengedni a szobrot, de a későbbi áldozat utasította őket, hogy engedjék át, mert ismerte a lányt, aki hozta. De állítólag őneki is úgy adták...
files32
2023. április 03. 10:27
..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!