„Halál a zsidókra” – üvöltötték tüntetők Berlinben

2023. április 11. 13:44

Nem szélsőjobboldaliak, muszlim bevándorlók skandálták az antiszemita rigmusokat.

2023. április 11. 13:44
null

Ron Prosor, Izrael németországi nagykövete posztolt egy videót Twitterre, amelyen az látható, hogy muszlim bevándorlók „halál a zsidókra” és „halál Izraelre” jelszavakat skandálják:

A videóhoz fűzött kommentár szerint a tüntetők háromszázan lehettek, Kreuzbergben és Neuköllnben tüntettek. 

– kommentálta az esetet a nagykövet. 

Hozzátette: „Megtagadják a demokratikus értékeket [Németországban], és nemcsak minden lehetséges vörös vonalat átlépnek, hanem »beleköpnek abba a barna [fasiszta] kútba, amelyből isznak«” – kommentálta az esetet a nagykövet. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2023. április 12. 11:59
Kezdődik.
southwind5
2023. április 11. 22:58
szóljatok angelának,most jókat lehet szelfizni
almaska
2023. április 11. 21:45
Ártalmatlan óbégatás, hiszen még nem is rendeztek kristályéjszakát, meg könyveket sem égettek, és még valamirevaló egyenruhájuk sincs, választási győzelemről még álmodni sem mernek, és kancellár jelöltjük sincs. Ezek még sört sem isznak. Szóval semmi esélyük hogy a zsidókat komolyabban macerálják.
Türelem
2023. április 11. 21:17
Az itt kommentelő gyökértelen, muszlim seggnyaló zsidók számára közömbös, hogy mi történik Berlinben, mosdatják a muszlim gyilkosokat..hát a szélsőjobb is gyilkol, s ezzel szerintük el van intézve. Kussoltak, amikor a palesztin terroristák a Jordán-völgyében megölték a két ártatlan kislányt - Rina 15, Maia 20 éves volt - , s 48 éves édesanyjuk, Lucy Dee pedig a kórházban belehalt a sérüléseibe. Alja népség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!