Rémisztő videón, ahogy egy csokigyár felrobbant Pennsylvaniában

2023. március 25. 08:34

Két ember életét vesztette, többen megsérültek.

2023. március 25. 08:34
null

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

A Philadelphiától északra fekvő West Reading városának rendőrfőnöke közölte, hogy a két halálos áldozaton és sérülteken kívül a szerencsétlenség nyomán kilenc embert eltűntként tartanak nyilván. A robbanás pontos körülményeit vizsgálják. A helyi kórház illetékese arról számolt be, hogy kilenc embert ápolnak többnyire könnyebb sérülésekkel. A csokoládéüzem területén egy épület teljesen leomlott a detonációban, egy másik megsérült.

A csokoládégyár, ahol a baleset történt 1948 óta működik West Readingben, és elsősorban ünnepi csokoládéfigurák gyártásával foglalkozik.

A robbanásról készült felvételt itt nézhetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó / Youtube

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. március 29. 19:26
Szerintem Putyin állhat a dolog mögött. Vagy Kim Dzsong Un. Esetleg a kínaiak lufija. De minimum Orbán Viktor !
u.cserkész
2023. március 25. 14:00
A vietnami háború idején dobáltak le az amerikaiak tollakat, rágókat, kisebb játékokat, amik az első használatkor felrobbantak.
almaska
2023. március 25. 13:41
Majd kiderül hogy egy heteró csokoládé mikulás volt, vagy egy heteró csokoládé nyuszi volt. Természetesen be kel tiltani ilyen veszélyes dolgokat.
nempolitizálok
2023. március 25. 13:34
Persze. Készítettek egy nagy henger alakú csokit és túl sok volt benne a töltelék. A helyett, hoyg elrepült volna, felrobbant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!