Tüzet nyitottak Messi apósának szupermarketére, és megfenyegették az argentin világsztárt

2023. március 02. 21:53

A támadásban senki sem sérült meg, de az elkövetőket sem sikerült elfogni.

2023. március 02. 21:53
null

Írásos üzenetben fenyegették meg Lionel Messit azok a férfiak, akik tüzet nyitottak a világsztár apósának tulajdonában álló szupermarketben – közölte a rendőrség, és nyomán az AP hírügynökség.

A támadásban senki sem sérült meg, és nem volt világos, hogy a támadók miért Messit vagy az ország harmadik legnagyobb városában, Rosarióban lévő Unico szupermarketet vették célba, amely felesége, Antonella Roccuzzo családjának tulajdonában van.

A város polgármestere, Pablo Javkin elment a szupermarkethez, és a szövetségi hatóságokat ostorozta, amiért azok szerinte nem tudták megfékezni a kábítószerrel kapcsolatos erőszakhullámot a fővárostól, Buenos Airestől mintegy 300 kilométerre északnyugatra fekvő Rosarióban.

A tudósítások szerint a két motoros férfi minimum 12-szer lőtt a boltra, és egy papírt hagytak a tetthelyen ezzel az üzenettel: „Messi, várunk rád. Javkin is kábítószer-kereskedő, így nem vigyáz rád”.

Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. március 03. 12:39
Á!... csak a szokásos 'ANTIFA" "kedveskedés"... és "odafigyelés"...
radagast
2023. március 03. 08:55
Ezek a bűnözők most saját magukat végezték ki,mert az argentin állam semmi se fog sajnálni bevetni ellenük.
Hyazinth
2023. március 02. 23:47
Ezek most kicsit Messire mentek...
világbéka
2023. március 02. 23:43
SzupermarketJére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!