Warner amerikai szenátor elismerte: az ukrajnai konfliktus csak proxy-háború Amerikának (Videó)

2023. március 06. 07:53

Az amerikai politikus egyértelművé tette azt is: az Egyesült Államok továbbra is finanszírozni fogja az ukrajnai háborút, mert az orosz hadsereg „felőrlése” mindig is az USA egyik központi célja volt.

2023. március 06. 07:53
null

A Mandiner korábban már megírta, hogy Keith Kellogg, nyugalmazott tábornok a Szenátus szakbizottsága előtt rámutatott: az USA stratégiai ellenfelét amerikai áldozat nélkül gyengíti meg Ukrajna. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Mark Warner szenátor azonban nemrég egyértelművé tette azt is: az Egyesült Államok továbbra is finanszírozni fogja az ukrajnai háborút, mert az orosz hadsereg „felőrlése” mindig is az USA egyik központi célja volt, és állítása szerint „ezt most az ukránok teszik meg helyettünk”.

Az erről készült videót (angol nyelven) itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: NICHOLAS KAMM / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. március 06. 13:42
Tehát az egész csak nyers hatalmi érdekekről szól, és semmi másról, valamint nem is a miénkről. Mi csak eszközök vagyunk akit palira vesznek, és fals dumával elkábítanak. Hát tudjátok mit? BEKAPHATJÁTOK! MI SENKI ZÁSZLÓI NEM VAGYUNK HOGY ÚGY LOBOGJUNK AHOGY A SZÉL FÚJ.
LancelotDuLac
2023. március 06. 12:31
Warner amerikai szenátor elismerte: az ukrajnai konfliktus csak proxy-háború Amerikának, így igaz orosz agresszor kínai háttértámogatással cserébe Szibériáért. xDDDDDDDDDDDD
samuka48
2023. március 06. 11:35
Ennyi debilt az USA vezetésében!!!
Coupdetat
2023. március 06. 10:12
Hajrá Elvtársak, meg lehet mutatni milyen legyőzhetetlen a szovjet/orosz haderő ! Ha ez a háború nem felel meg a magyar életmódnak, ne felejtsétek el feljelenteni őket !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!