Orosz közlés szerint ukrán dróncsapás érte a Barátság kőolajvezetéket

2023. március 21. 14:36

A brjanszki területen lévő szivattyúállomás elleni támadásban nem sérült meg senki.

2023. március 21. 14:36
null

Az ukrán erők drónnal támadták meg a Brjanszki területen a Druzsba kőolajvezeték egyik szivattyúállomását – idézte kedden Alekszandr Bogomaz kormányzót a TASZSZ.

 – közölte Bogomaz Telegramján.

Több településen nincs áram

A kormányzó hozzátette, a helyszínen dolgoznak az elsősegélynyújtók. Eközben Mamay, Trosztán, Druzsba, Novszkoje és Dubrovka településeken megszűnt az áramszolgáltatás.

„Az áramellátást az operatív vizsgálati intézkedések befejezése után állítják helyre” – mondta a kormányzó.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

***

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 21. 17:15
Orosz közlés szerint ukrán dróncsapás érte a Barátság kőolajvezetéket Akkor tuti, hogy az oroszok voltak, ahogy az az északit is ők robbantották fel
Vakfolt
2023. március 21. 16:20
ÉS ezek robbantottak nyolcvan méter mélyen a víz alatt, akik még egy kerti budit se tudnak felgyújtani.
darázs
2023. március 21. 15:55
alakulnak a barátságok Európában közeledik a mindenki mindenki ellen állapot ha így folytatják az internácik akkor ennek nem lesz jó vége mert az ukik gátlástalanok
formaegy
2023. március 21. 15:42
Már próbálkoztak amit akkor sikerült elhárítani! Ne feledjük, hogy a puccosseggű egy alvilági korrupt gyilkos állat. Aki a saját népét legyilkoltatja a mocskos gyilkos USA érdekekért, majd biztos egy köolajvezetéket fog értékelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!