Rövidesen debütál egy új meleg westernfilm, Pedro Pascallal

2023. március 21. 14:27

A film cselekményéről annyit lehet tudni, hogy az egyik szereplő 25 évnyi különélés után lóháton átvágtat a sivatagon, hogy megtalálja jó barátját.

2023. március 21. 14:27
null

A The last of us és a Mandalóri filmek főszerepe után Pedro Pascal egy westerfilmben tűnhet fel. Ugyanakkor az is kiderült a Strange Way of Life című western-románc című filmről, hogy lmbtq-központú lesz – írta meg az Origo/888

A lap megírta, hogy a harminc perces kisfilm májusban debütál a 76. cannes-i filmfesztiválon. A rendező, aki nyíltan meleg Pedro Almodóvar keveset árult el a cselekményről, de az IMDB szerint ez a kivételes művészeti alkotás arról szól, hogy

az egyik szereplő 25 évnyi különélés után lóháton átvágtat a sivatagon, hogy megtalálja jó barátját.

A filmben többek között Ethan Hawke is szerepelni fog. A lap hozzátette, hogy az IndieWire-nek adott interjújában Almodóvar valamiféle „leszámolásra” utalt a két karakter között, utalván arra, hogy a páros sokkal több volt mint „barátok”.

Nyitókép: A Film Updates Twitter-oldala

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogyo1
2023. március 22. 09:03
Nem meleg, hanem buzi film készül!!! Meleg a kályha, a frissen sült kenyér lehet.
kbs_real
2023. március 21. 18:48
Hiánypótló.
Martell 2
2023. március 21. 18:11
Buziwestern is kell a haladóknak. Gondolom előveszik a farkukat és kiverik amikor párbajoznak, aztán közösen seggbekúrják a kocsma vendégeit.
Mátyás01
2023. március 21. 18:02
Nem kell megnézni, ennyi. A The last of us-t a harmadik rész eleje felé kikapcsoltam, aki látta tudja, hogy miért. Sajnálatosan addig is elég uncsi volt, pedig az alapsztori jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!