Cseh elnök: Szkeptikus vagyok, de nem számolnám fel a Visegrádi Csoportot

2023. február 04. 08:07

Petr Pavel szerint fontos a közös álláspont.

2023. február 04. 08:07
null

Petr Pavel újonnan megválasztott cseh köztársasági elnök a Visegrádi Négyekkel kapcsolatban így nyilatkozott, írja a Wpolityce: „Fontos, hogy legyen közös álláspontunk – amennyire csak lehetséges. Minderről a jövőben is szó lesz” – mondta. Pavel emlékeztetett arra, hogy a cseh hadsereg vezérkari főnökeként gyakorlatilag részt vett a visegrádi csoport formátumának megvalósításában. „Észrevettem, hogy néhány tevékenységet csak munkabeosztásra terveztünk.

Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy mindenáron kritizálni szeretném a V4-et.Szkeptikus véleményem nem jelenti azonnal azt, hogy a Visegrádi Csoport felszámolását javasolnám"– jegyezte meg a politikus.

Nyitófotó: Lukas Kabon / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. február 05. 06:25
Ezek a csehek teljesen hülyék, hogy megválasztották ezt a komcsi tábornokot.
Odone Ricci
2023. február 04. 17:59
Egy poltikusnak soha nem szabad kiállni a plénum elé azzal a szöveggel, hogy "szkeptikus", pesszimista stb. vagyok azzal kapcsolatban, amit eddig támogattam, mert az ellenség szájába adja az ötletet és őt erősíti meg.
pollip
2023. február 04. 15:20
Lehet, hogy szkeptikus, de inkább unszimpatikus.
Dunhill67
2023. február 04. 14:12
"Cseh elnök: Szkeptikus vagyok, de nem számolnám fel a Visegrádi Csoportot".....mivel jogköröd sincs hozzá(max. a kilépésetekhez),te,komcsi morva télapó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!