Putyin: Oroszországnak muszáj figyelembe vennie a NATO nukleáris képességeit

2023. február 26. 11:29

Az orosz elnök úgy látja, hogy a Nyugatnak egyetlen célja van: befolyási övezetükbe vonni a volt Szovjetunió tagköztársaságait.

2023. február 26. 11:29
null

A nyugati nukleáris fegyverek jelentőségét hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy rádióinterjúban. A Guardian tudósítása szerint Putyin ismét elmondta, amit már oly sokan cáfoltak, hogy a Nyugat célja, hogy befolyási övezetébe vonja az egykori Szovjetunió tagköztársaságait.

Putyin szerint Oroszországnak muszáj figyelembe vennie a NATO nukleáris erejét, mivel az Egyesült Államok vezette katonai szövetség Oroszország legyőzésére törekszik. „A mai körülmények között, amikor az összes vezető NATO-tagország kijelentette, hogy fő céljuk stratégiai vereséget okozni nekünk, hogy népünk szenvedjen,

– állította az interjúban Putyin.

 

***

Nyitókép: AFP/ Anadolu agency

 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2023. február 26. 15:23
Mennyire hülye már aki ezt visszakozásként értelmezi!!! Az hogy figyelembe veszi a NATO nukleáris erejét, azt jelenti hogy fokozza a sajátját. Kinek is lesz jó ez, idióták? "Követeljük a további fegyverszállításokat hoholiába"
putyliorkok
2023. február 26. 14:14
Csicskul az ork kertitörpe:DDD
putyliorkok
2023. február 26. 14:14
Csicskul az ork kertitörpe:DDD
tartarossz.blog
2023. február 26. 14:04
Teljesen jogos, Puzsér erőegyensúlyról beszélt bár homlokegyenest más kontextusban, de fontos fogalom, helyre kell billentenie az oroszoknak az erőegyensúlyt. ehhez pedig a nukleáris arzenált kell fejleszteniük, Észak-Korea állai és társadalmi rendszerének védelmének és szuverenitásának a garanciája az a puszta tény, hogy atomhatalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!