Orbán a vesztes oldalra állt, a Nyugat ellen harcol, Magyarország megy a levesbe

2023. február 24. 17:05

Normális embernek barátai vannak, és nem áll állandóan harcban valakivel. 

2023. február 24. 17:05
null
Bartus László
Bartus László

„Normális embernek barátai vannak, és nem áll állandóan harcban valakivel.  Ezt híven tükrözi, hogy megint azzal indult a szezonnyitó frakcióülés, elmondta kik az ellenfelek, akik ellen harcol. Ezek mind a saját démonai, akiket az ördögűző szélhámos pap sajnálatosan nem űzött ki belőle, mert Belzebub által nem lehet kiűzni az ördögöt, és ha az ördög az ördög ellen támad, akkor meghasonlik és elpusztul az ő országa.

De a nagy pávatáncos azzal kezdte, hogy az Ukrajnában dúló háborúban »nem szurkolunk senkinek«. Orbán azt képzeli, hogy ezzel a nyugati szövetségesek számára valami elfogadható véleményt fogalmazott meg, de ez éppen olyan gyalázatos álláspont, mintha azt mondaná (amit szíve szerint mondana, amit a kommunista-fasiszta őskövület Bencsik András ki is mondott helyette), hogy az oroszoknak szurkol. Mert Orbán ezzel azt mondja, nem szurkol a megtámadottnak, nem tesz különbséget elkövető és áldozat között, nem szurkol a tömeggyilkos és népirtó háborús bűnösök ellen.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanter
2023. február 26. 21:44
Ez a csótány napról napra nyomorultabb, undorítóbb.valaki lőjje már ki,ennek ez jár...
csulak
2023. február 26. 14:43
rotoyg a Nepszarra ! megy a kukaba !
Vasalo
2023. február 26. 12:59
Egy normális országnak a szerzöhöz hasonlo hazaáruloi már szétvert pofával csodálják a rácsos Napot.
tartarossz.blog
2023. február 26. 11:01
"Mindennek atyja és királya a viszály és a háború" /Herakleitosz/ http://lexikon.katolikus.hu/H/Herakleitosz.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!