Washingtonban is üdvözlik Zelenszkij korrupció ellen tett lépéseit

2023. január 24. 21:52

„Reméljük, hogy az ukrán elnök betartja ígéretét” – fogalmazott Lindsey Graham republikánus szenátor.

2023. január 24. 21:52
null

Az Egyesült Államok demokrata és a republikánus politikusok is üdvözölték az ukrán kormány korrupció ellen tett lépéseit, és ragaszkodtak ahhoz, hogy továbbra is támogassák Ukrajnát mind katonai, mind pedig humanitárius segéllyel – írja a Sky News.

„Ez egy meghatározó pillanat nemcsak Ukrajna, de Németország, az Egyesült Államok és összes szövetségesünk számára. Reméljük, hogy az ukrán elnök betartja ígéretét,

– mondta Lindsey Graham republikánus szenátor újságíróknak nyilatkozva.

Richard Blumenthal demokrata szenátor fontos lépésnek tartja, hogy Volodimir Zelenszkij több magas rangú tisztviselőt is menesztett. „Ez is azt bizonyítja, amit Zelenszkij mondott nekünk, hogy zéró tolerancia lesz a csalással és a pazarlással szemben” – tette hozzá a szenátor.

Nyitókép: MTI,EPA,Az ukrán elnöki hivatal sajtószolgálata

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. szeptember 14. 23:49
Üdvözölték göncárpiék átvilágítási terveit is. Csak pont árpibácsi nem ment át C tipusu átvilágításon.
cinkegolyó
2023. január 25. 14:43
Valamit virítania kellett, hogy a sajátjáról elterelje a figyelmet.
Odone Ricci
2023. január 25. 09:21
A nyugati közvélemény eddig szenteknek tartotta az ukránokat, azzal érvelve, hogy ők a megtámadottak, az oroszok a támadók, tehát az igazság az ő oldalukon áll. Az egyre követelőzőbb és arrogáns Z. stilusa és a most kiderült korrupciós botrányuk miatt, melyről tegnap este (jan.24.) már hírt adtak a nyugati TV-hiradók, csökkent az emberek bizalma. Z. egyből lecserélte a korrupt fél kormányát. A napokban még tagadta a korrupciót, itt a Mandineren is lehetett olvasni, tegnap pedig hivatalosan is hírt kaptunk róla. ------- Kedves Mindnyájan, itt Európában, bizony félünk egy atomháborútól, félünk a harc eszkalációjától, félünk a szegénységtől és a nélkülözéstől, melynek szinhelye Közép-Kelet-Európa lesz. A mai dátum FONTOS: 2O23. január 25-től mondhatjuk, ki döntött a III. világháború sorsáról: 1) a mindenhájjal megkent exügynökróka, a forradalmár komikus, az agg mosolygó báb, a tehetetlen és döntésképtelen EU-vezetés a sok fiatal quótanővel. Az ENSZ (UNO-ONU) mintha nem létezne, hallgat.
HunCsz
2023. január 25. 08:18
A gyilkos Bohóc a tisztaság mintaképe. NEm tudom, hogy sirjak vagy nevessek. Ennek a ''tiszta'' nagy hadvezérnek, hogy a francba lehet tavalyi adatok alapján 1,500 millió USD az OffShore számláin? Biztos össze táncikálta vagy zongorázta. Miért kell kritikátlanul minden ócska náci propagandát a pofánkba nyomni kedves Mandiner? Ezeket harsogja egésznap úgy is a világkirálysági valósági ipari művek összes szervezete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!