Hat brit gyereket találtak egy elhagyatott borospincében Ausztriában

2023. január 31. 08:58

Az öt év alatti gyerekek hónapok óta élhettek a föld alatt egy 54 éves férfivel és a 40 éves feleségével.

2023. január 31. 08:58
null

Hat, eredetileg Nagy-Britanniában született kisgyermeket találtam egy elhagyatott ausztriai borospincében – írja a The Mirror. A gyermekek mindegyike öt éven aluli volt, egy Orbitz nevezetű faluban találtak rájuk, ahol egy 54 éves férfival és egy 40 éves nővel éltek. 

A rendőrség behatolt a házaspár házába, miután a férfi szociális munkásokra támadt paprikasprayvel és elbarikádozta magát a házba. A hatóság emberei lőfegyvereket is találtak a pincében, még vizsgálják, hogy legálisan tartották-e a lőfegyvereket. A férfit később elengedték, úgy határoztak ugyanis, hogy nem jelent veszélyt a gyermekekre. 

Erich Greil polgármesterhelyettes azt mondja, a helyiektől több panasz is érkezett már a családdal kapcsolatban. Az 54 éves férfi legalább öt borospincét vett a településen, Greilnek pedig egyszer azt mondta, tíz gyereke van és mindegyiknek szeretne saját pincét venni.

Arról semmit nem tudni, hogy a gyerekek mit kerestek a pincében, és hogy kerültek oda.

Nyitókép: Frank HOERMANN / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2023. február 01. 11:55
"elhagyatott ausztriai borospincében" - Tulajdonképpen mitől volt elhagyatott a borospince? Hét ember lakta. Netán azért volt elhagyatott, mert nem a városközpontban volt? A borospincék ritkán vannak a városközpontokban. Netán az a probléma, hogy nem látogathatta bármi a borospincét? No de lakásként használták - a rendőrök lakásában sincsen vendégforgalom. Esetleg az volt a probléma, hogy pince? Merthogy ha víztoronyt alakítanak át lakássá, az építészeti dicsőségtörténet szokott lenni? Az a probléma, hogy pincében éltek? Thummerer papa évtizedeket élt pincében Eger környékén, mégsem vegzálták a rendőrök... és az egyik legelismertebb bortermelő mégis, a gyermekei pedig egyetemet végzettek, a pince ellenére (vagy éppen azért).
Finale*
2023. január 31. 19:41
Nem vilagos ez a cikk.Kik voltak a gyerekek? A ferfi gyerekei? Vagy idegen gyerekeket talaltak?
Zolotarjov
2023. január 31. 19:17
Degenerált egy népség. Osztrák volt Natasa Kampus fogvatartója is, és az öreg is, aki saját lányát tartotta fogva a hangszigetelt pincéjében, és csinált neki vagy öt gyereket..
NeMá
2023. január 31. 17:35
Miképpen mondják az aberráltak, elszigetelt eset?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!