Spiegel: Meloninak választania kell Orbán és az uniós pénz között

2022. december 11. 14:29

Ha Giorgia Meloni „beáll elvbarátja mögé”, akkor a magyar kormány megkaphatja a 13 milliárdot.

2022. december 11. 14:29
null

Kemény próbatétel elé kerül az új olasz miniszterelnök – írta meg a Spiegel egy véleménycikkben. Mint írták, a tagállamoknak legkésőbb 8 napon belül kell dönteniük arról, hogy befagyasszanak-e 13 milliárdot, a magyar támogatásokból. Mint ahogy írta a lap,

Meloni ha beáll elvbarátja mögé, akkor veszélybe kerül, hogy ki tudják-e szabni a büntetést Magyarországra.

„Akkor pedig a magyar politikus tort ülhet”. Hozzátették, hogy Róma is rászorul a „sürgős appanázsra”, így nem érdeke, hogy magára haragítsa Brüsszelt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2022. december 12. 06:31
Tükröm, tükröm mond meg nékem, ki a legkorruptabb, ki tud zsarolni a legnyíltabban a világon? Megmondta. Az EU szervezetei!!
Házam Hazája
2022. december 11. 23:13
Sorosnak buzi a kölke, ezáltal muszál a sok sorban állónak is buzivá válni. Ha Magyarországot egyöntetűen eltapossák, akkor azt kívánom nekik, hogy minden napra jusson mindenkinek, egy kapualjban lévő bőrönd. Vagy egy buszmegállós atrocitás.
laki1975
2022. december 11. 21:47
A Mercedes bővíti a kecskeméti gyárát 1 milliárd euróval.....! Szerinem, ők már tudják, hogy meg fogjuk kapni a pénzünket!
P. Savoiardes
2022. december 11. 21:17
Nem hiszem, hogy egy dörzsölt róka mint Orbán ne látna és látta volna, Meloni nem szövetséges. Arra kellett, hogy a migrációs kérdésben legyen egy nagy ország is amíg lehet a mi álláspontunkon és ehhez jól jött Meloni akinek a győzelme Orbán személyét is egy fókuszban tartotta. De ettől nem hiszem, hogy Olaszország jelenleg más kérdésben szövetséges. És most ezzel nem is tudunk mit kezdeni. Csinálja Meloni ami a stabil kormányzáshoz kell. Nekünk hosszútávon az a jó. Nélkülük is azt szavaznak meg amit akarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!