„Arrogáns pöcs” – motyogta az új-zélandi miniszterelnök a mikrofonba

2022. december 13. 08:01

Mindenki hallotta a parlamentben, az is, akinek mondta.

2022. december 13. 08:01
null

A 444 arról ír, hogy mivel bekapcsolva maradt a mikrofonja, így a közvetítésben is hallható volt, hogy Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök „arrogáns pöcsnek” nevezte az egyik ellenzéki párt vezetőjét. Hozzátették: David Seymour éppen arra kérte a parlamentben a miniszterelnököt, „mondjon egy példát a múltból, amikor hibát követett el, normálisan bocsánatot kért, majd kijavította” – írja a 444.

Válaszában Ardern elmondta: kormánya világossá tette, nincs a kezükben varázsszer, és a mából visszanézve a COVID alatti határzárhoz is másképp nyúlnának, de mindig a legjobb belátásuk szerint cselekedtek. Mint kiderült,

Ardern akkor „pöcsözte le” Seymourt, amikor visszaült a helyére válaszadás után.

Hangsúlyozták: a miniszterelnök azóta sms-ben kért elnézést az ellenzéki politikustól, aki ezt elfogadta, és boldog karácsonyt kívánt.

– mondta a sértett, de hozzátette: az inflációért aggódó új-zélandiaktól kellene bocsánatot kérni, írja a 444.

Fotó: MARTY MELVILLE / AFP

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
díszponty
2022. december 14. 19:02
én csak egy arrogáns pöcsöt ismerek, a jacindát...
MZperXXL
2022. december 14. 11:07
Csak azért mondta, hogy utána elnézést kérhessen, így legyen egy olyan példa, amit a "pöcs" kért tőle. Igazon "testközeli" példát tudott neki szolgáltatni. ;)
zakar zoltán béla
2022. december 13. 17:56
00
sallaz
2022. december 13. 14:21
Klasszikus nőstény-sovinizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!