Medvegyev elszabadult: Leveszettezett és lenácizott mindenkit, Európától Új-Zélandig

2022. december 11. 08:39

Bejelentette: növelik „a pusztítás legerősebb eszközeinek” gyártását.

2022. december 11. 08:39
null

Dmitrij Medvegyev ismét elszabadult a Telegram-csatornáján. A volt orosz elnök kifejtette, hogy mindenki veszett náci. Mint írta, „az orosz vezetéknevű ál-ukrán veszett korcsok, akik mérgező nyáluktól fuldokolva azt állítják, hogy ellenségük Oroszország határain belül van, Nyugattól Vlagyivosztokig. A veszettség ellen nincs gyógymód.

Nekünk sokkal nehezebb dolgunk van – az ellenségünk nem csak a mi szülőhazánk, Kis-Oroszország kijevi tartományában van beékelődve. Európában, Észak-Amerikában, Japánban, Ausztráliában, Új-Zélandon és

Ezért fokozzuk a pusztítás legerősebb eszközének gyártását. Beleértve az új elveken alapulóakat is.”

Utóbbi sorral vélhetően a nukleáris fegyverekre gondolhatott.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Mecel
 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2022. december 11. 15:07
Borisz Johnson ugyanez. Elszabadult hajóágyú felelősség nélkül
békalepcse
2022. december 11. 13:52
"Ezért fokozzuk a pusztítás legerősebb eszközének gyártását. Beleértve az új elveken alapulóakat is.” A cikkel ellntétben ez nem atom, hanem olyan ami a technikát rombolja és ha nem kushad meg a fejlettnyugat hamarosan a következő európán belüli háborút kőbaltákkal és hajítódárdákkal vívják! Már most is esélyes európa afrikai szint aljára csúszása, de az orosz humánunból megvárja amig saját maga pusztítja el önmagát. A harmadik világ rakéta sebességgel jön fel, az olyó energiának köszönhetően, míg európa szabadesésben tart lefele.
VELŐ
2022. december 11. 12:37
Na! Legalább tőbb idióta itt is elgondolkodhatna! Putyin kilőve (mert ezt akarjátok), oszt jön ez a Főökör, aztán "emberiség" már aki marad mehet vissza barlanglakónak...
nempolitizálok
2022. december 11. 11:40
Ezért nem kell annyit totojázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!