Újabb meglepő nehézséggel néz szembe Donald Trump

2022. november 19. 15:51

A volt amerikai elnöknek nem biztos, hogy lesz elég pénze a 2024-es kampányára, mert a nagyobb támogatók elpártoltak tőle – írja a The Hill.

2022. november 19. 15:51
null

Donald Trump meglepő problémával szembesülhet a 2024-es kampánya során: pénzszűkében lehet, mivel a gazdag támogatók Ron DeSantis floridai kormányzó és más potenciális jelöltek felé tájékozódnak – írja a The Hill. A kevesebb pénzzel beszállók ugyan hűek a volt elnökhöz, de ők már jelezték, hogy visszafogják adományaikat. És bár Trump politikai gépezete több mint 110 millió dolláros kasszával indul, a szövetségi törvények megakadályozzák, hogy

ennek a pénznek a nagy részét a fehér házi kampányára fordítsa.

Eközben Trump politikai csapata hatalmas összegeket fordít a volt elnök jogi védelmére, és ezek az összegek valószínűleg csak növekedni fognak, miután az igazságügyi minisztérium pénteken kinevezte a különleges ügyészt, hogy felügyelje a vele kapcsolatos vizsgálatokat.

Ken Griffin fedezeti alapkezelő, a félidős választások második legtermékenyebb adományozója kedden közölte, hogy DeSantist fogja támogatni Trump helyett, rámutatva, hogy a floridai kormányzó újra fölényes győzelmet aratott egy olyan államban, ahol

egészen a közelmúltig nagyon kiélezett küzdelmek zajlottak.

Stephen Schwarzman, a Blackstone magántőke-óriás vezérigazgatója és egyik legnagyobb republikánus adományozója szerdán bejelentette, Trump kihívóját fogja támogatni 2024-ben, mondván, itt az ideje, hogy a Republikánus Pártban a vezetők új generációja kapjon szerepet.

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. november 21. 04:56
Ez csak ellenkampány. Trumpnak lesz elég pénze. Elnök viszont nem lesz többé,mivel a vezető bankárok el fogják csalni a választást,mint ahogy a legutóbbit is elcsalták. Trump elnökként a nemzetállami Egyesült Államokat képviseli, a globális pénzügyi háttérhatalom pedig a birodalmi Egyesült Államokat. Csak egy példa: Ha Trump lenne az elnök,nem lenne Ukrajnai háború. Viszont a g-. pénzügyi háttérhatalomnak érdeke ez a háború. Ők finanszírozzák.
syphax
2022. november 20. 05:19
DONALD TRUMP BIZTOSAN MEGOLDJA AZ ÁTMENETI--ÉS HANGSÚLYOSAN ÁTMENETI--PÉNZ-ZAVART. AZ USA-BAN ARRA MINDÉG VAN STEX, AMIRE IGAZÁN KÖLL! 'MOST IS LESZ!!! EZ 1000%-IG BIZTOS, NEM KÖLL BEKAKILNI....
szemlelo
2022. november 19. 20:21
Jó téma ez. Már megint itt tombol az egész libernyák csőcselék.
Pelso j.
2022. november 19. 19:57
Támogassa őt a fidesz szekta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!