Moroghat a baloldal: Magyarország barátai mind győztek az amerikai félidős választásokon

2022. november 09. 16:09

„Barátaink biztosítottak arról, hogyha visszatér a republikánus többség, akkor helyreállítják a két ország közötti adóügyi együttműködést is” – fogalmazott bejegyzésében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2022. november 09. 16:09
null

Magyarország barátai mind győztek az amerikai félidős választásokon – értékelte a képviselőházi és szenátusi választások eredményét szerdán Facebook-bejegyzésben Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter név szerint említi Mike Crapo idahói szenátort, Adrian Smith nebraskai, Mike Kelly pennsylvaniai és Mike Waltz floridai kongresszusi képviselőt, aki mandátumot szerzett a választások alkalmával. 

– írta a miniszter. „Barátaink biztosítottak arról, hogyha visszatér a republikánus többség, akkor helyreállítják a két ország közötti adóügyi együttműködést is. Gratulálunk!” – fogalmazott bejegyzésében Szijjártó Péter.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palakon
2022. november 09. 21:11
Annyit segitek, hogy tudom, mivel kevered, de meg azt is rosszul.
Davidov
2022. november 09. 18:29
A jenkik leszarnak titeket!
llnnhegyi
2022. november 09. 18:04
A CNN-n már látni az 50. republikánus szenátort. NEVADA államban.
jánosbácsi
2022. november 09. 17:58
A republikánusok és a demokraták közt teljes egyetértés van abban, hogy Oroszországot le kell győzni. Akkor meg mi a fasznak örülnek a magyar ruszkik ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!