A szejm alelnöke szerint Orbán Viktor cserbenhagyta Lengyelországot

2022. november 09. 08:38

Piotr Zgorzelski úgy véli, a kérdés az, hogy mi a fontosabb: néhány tógás transzvesztita vagy Lengyelország modernizációja?

2022. november 09. 08:38
null

Piotr Zgorzelski, a lengyel Szejm alelnöke arról beszélt saját gyártású műsorában, hogy a magyar kormányfő szerinte

magára haragította Lengyelországot, amikor Brüsszelbe ment tárgyalni

– erről az Index ír.

Zgorzelski úgy látja, a lengyel kormány jelenleg ugyanazt csinálja, mint a magyar kormány: Brüsszelbe megy, hogy alkut kössön az Európai Bizottsággal. „Kedves Orbán Viktor megint magára haragította Lengyelországot,

Ezért még egyszer megkérdezem, hogy mi a fontosabb számunkra. Néhány tógás transzvesztita vagy Lengyelország modernizációja?” Zgorzelski azt is hangsúlyozta, hogy a megtakarítások keresését a kormánynak saját háza táján kéne kezdenie.

Fotó: Facebook

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 09. 15:42
Kezdik megismerni Bástya elvtársat.
tetx
2022. november 09. 13:51
Rettentő hülye vagy, megállapodtatok valamiben Brüsszellel, örömködtetek, elkezdtetek magas lóról beszélni velünk, kiderült az EB átkúrt benneteket, mi meg járjuk az utunkat és erre Orbán hagyott cserben benneteket? Nooormális???
Ehetős Odó
2022. november 09. 13:45
50 éves vicc, a lengyel forrongások idejéből: Lődd a szejmet, elvtárs!
holi holi
2022. november 09. 12:56
Nemcsak Lengyelországot hagyta cserben, hanem Magyarországot is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!