Romániában pénteken: kidöntött egy póznát a kábelbe akadt helikopter

2022. november 05. 15:29

Nem alakult jól a haditechnikát szállító konvoj estéje.

2022. november 05. 15:29
null

A szatmáriak megszokhatták már, hogy haditechnikát szállító konvojok haladnak át a megyei utakon, főleg az éjszakai órákban. Egy ilyen péntek hajnali „vonulás” emlékezetesre sikeredett egy katonai helikoptert szállító tréler miatt – vezeti fel nem mindennapi, videóval megspékelt hírét a Főtér.ro.

Szatmár megyében ugyanis éppen egy helikoptert szállítottak péntek hajnalban, de rosszul kalkuláltak, ami miatt a szállított helikopter propellerje beleakadt egy út menti kábelbe, és kidöntött egy póznát, Halmi község területén.

Az incidens csak egy kis ideig késztette megállásra a konvojt, nemsokára folytatták útjukat. 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2022. november 06. 12:19
"kedves" balos-ballikos" patkányok! bezzegrománia ugyebár.....ahol tudatosan(!!!!) süllyedő hajót adnak át a beteg gyógyítására, víz, villany, fűtés nélküli kórázat adnak át hivatalosan, ahogy a hatóságok teljes tudtával támogatásával folyik a fiatalkorúak prostitűcióra kányszerítése, ahol ellopják az usákok benzinét és ezt a miniszter teljesen normálisnak tartja és az usákokat hibáztatjá,stb,stb, stb......
paperfellow
2022. november 06. 09:35
Kidőlt az oszlop de már nem ért földet, mert Lopeszku Baszku már mototos fűrésszel ott termett. Így a konvoj tovább haladhatott.
Házam Hazája
2022. november 05. 21:16
Satu mare? Ha most hozzánk tartozna, jönne a terrorcselekmény felvetése.
citromosParizer
2022. november 05. 18:27
majd megint megy egy jelentés a helyi amcsi erőtől a Védelmi Minisztériumba, hogy nem biztos, hogy jó helyen van Romániában a hadi központ, mert az afgán erők kecskékkel sikeresebben hajtották végre a szállítási feladatokat :) és még el sem tűnt közben az üzemanyag vagy bármi, ami mozdítható...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!