Rövid duzzogás után itt a béke: egy rakás kozmetikai márka sunnyogott vissza az orosz piacra

2022. november 07. 19:14

Nem kell félni, újra kaphatóak lesznek az Yves Saint Laurent és a Giorgio Armani luxuscikkei. Többek között.

2022. november 07. 19:14
null

A kivételek közé került át az orosz párhuzamos parfüm- és kozmetikumbehozatalra vonatkozó listán

a Lancome, a Redken, az Yves Saint Laurent, a Giorgio Armani és a Kérastase márka, mert ezek a vállalatok úgy döntöttek, hogy ismét szállítanak Oroszországba

– közölte hétfőn az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium sajtószolgálata.

A kivételek három hónap múlva lépnek hatályba, így azok, akik megvásárolták a termékeket, a rendelet közzétételétől számított negyedéven belül bevihetik őket Oroszországba.

Május elején a minisztérium közzétette azt a több mint 50 árukategóriát tartalmazó listát, amely lehetővé tette a termékek párhuzamos importját. A sokszínű felsorolás a növényektől a gyógyszereken át a szappanig és a fegyverekig terjed. A párhuzamos importmechanizmus működését 2023-ra is engedélyezték.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Griffi
2022. november 08. 12:39
Sok cég ment vissza. Nem hülyék, hogy egy többszáz milliós piacot egy korrupt állam melletti "szolidaritás" miatt elveszítsenek....
Rizsa
2022. november 08. 08:30
Fogják ők még Putyin seggét nyalni.
Pathfinder76
2022. november 08. 07:04
A bevétel erősíti a szabályt:-)
DrPepper
2022. november 08. 04:13
Ők a luxustermékek eladásával harcolnak Putyui rendszere ellen. Végül is azzal, hogy az oroszok pénze nem áramlott ki luxustáskákra, hanem hazai termékre költötték, attól Putyin erősebb lett. Azt tényéleg csak a hülyék gondolhatták, hogy Armani táskák miatt megbukik a kormány, vagy hogy ez gazdasági kárt okoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!