Civilnek álcázott orosz katonát kaptak el Herszonban

2022. november 14. 19:53

A biztonsági szolgálat tisztjeivel folytatott beszélgetés után a katona elismerte, hogy az Orosz Föderáció fegyveres erőiben szolgál.

2022. november 14. 19:53
null

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat munkatársai a felszabadított Herszonban őrizetbe vettek egy civil ruhába öltözött orosz katonát, aki megpróbálta magát helybelinek kiadni – számolt be az Ukrainszka Pravda.

A biztonsági szolgálat tisztjeivel folytatott beszélgetés után a katona elismerte, hogy az Orosz Föderáció fegyveres erőit fedező 69. különálló dandár hivatásos katonája. Az információk szerint a megszállók alól felszabadított Herszonban az volt az orosz katona feladata, hogy információkat gyűjtsön, támadást készítsen elő Ukrajna fegyveres erői ellen, és szabotázst hajtson végre.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eusebius
2022. november 15. 17:30
Hát a képen a srác nem úgy néz ki, mint akit egy kis beszélgetéssel szóra bírtak volna. Valami ebben a történetben sántít.
machet
2022. november 15. 16:31
Hú b+,ezt a kamut.
Vitéz János
2022. november 15. 13:40
a megszállók alól felszabadított Herszonban --- Látjátok feleim, mennyire érdemes hazugságokat terjeszteni! Még a mandi is simán átveszi a fogalomhasználatot, azaz tény születik. Felszabadított? Ráadásul miért hír egy hátrahagyott katona elfogása? Ez propaganda a háborús helyzetekről, a mit sem tudó, ostoba tömegeknek. Jól meg van írva ez a forgatókönyv, és nagyszerűek a rögtönzések is. Kajálja a nép.
Micó
2022. november 15. 11:58
De tényleg így van. Micimackót is elkapták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!