Orosz anyák: Vlagyimir Vlagyimirovics, te férfi vagy, vagy mi?

2022. november 23. 06:41

Kétségbe vonta az oroszországi Anyák és Feleségek Tanácsa Putyin férfiasságát.

2022. november 23. 06:41
null

Az Index arról tudósít, hogy nyílt ülésre invitálta az oroszországi Anyák és Feleségek Tanácsa Vlagyimir Putyin orosz elnököt. A mozgalom olyan nőkből áll, akiknek a hozzátartozóik az ukrajnai fronton harcolnak – erről eredetileg a Meduza írt.

A szervezet szerint az elnök fizetett anyákkal fog találkozni.

„De nem erre van szükségünk. Vlagyimir Vlagyimirovics, te férfi vagy, vagy mi?

Itt vagyunk Moszkvában, készen állunk a találkozásra. Várunk a válaszodra!” – fogalmazott Olga Cukanova, a tanács egyik képviselője arra reagálva, hogy Putyin több orosz anyával is találkozni fog, ám velük nem.

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

– vélekedik . Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a adásában.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2022. november 23. 16:21
Klonok tamadasa cihanovszkaja sorozatmodell?
dezilluzionista
2022. november 23. 13:10
Kibaszottkemény.
szürkeSzarvas
2022. november 23. 09:36
"Álanyák". A háttérben a Majdant (is) szervező Victoria Nudelmann (aki ujra pozicioban van) mosolyog..
Atomanti11
2022. november 23. 09:10
Ez egy elenyésző kisebbség akiket többségként mutatottok be. Ezert tartanak sokan Putyin bukásától mert nem a liberális oldal kerülne hatalomra hanem a radikális, akik a kormány gyengeségét kritizálják. Putyin támogatói és a radikálisok együtt lesöprik a liberálisokat mintha nem is lennének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!