Trump: Ha a CNN okos lenne, indítana egy konzervatív csatornát, ahol csak én szerepelnék

2022. november 14. 13:38

A New York Posthoz is volt néhány keresetlen szava a volt elnöknek.

2022. november 14. 13:38
null

Donald Trump, az Egyesült Államok egykori elnöke a keddi félidős választások republikánusok által elért eredményeire reagált pénteken a Truth Social oldalán. A CNN-ről azt mondta: 

– idézte Trump szavait a Neokohn.

Trump a New York Postot is szidalmazta 

Egy következő posztban a volt amerikai elnök a New York Postot is „szidalmazta”, amiért őt hibáztatta a republikánusok félidős kudarcéért egy címlapsztoriban.

„A New York Post egy történetet közöl a falról, de a fal építésében való előrehaladásomat a News Corp igazgatósági tagja, Paul Ryan lassította le, aki a megtört öreg varjúval, Mitch McConnell-lel együtt nem volt képes megszerezni a forrásokat. Végül mégis megkaptam őket, két és fél évnyi pereskedés után, egy másik forráson keresztül, és befejeztem a falat. Plusz bizonyos kiegészítéseket, amelyeket három hét alatt el lehetett volna végezni,

– idézte a portál a bejegyzést.

Nyitókép: EVA MARIE UZCATEGUI / AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2022. november 14. 19:37
Trump önimádata miatt a Republikánus párt másodszor veszít nyert pozícióból.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. november 14. 19:28
Donald bazdki, kérj kölcsön Kínától, hogy megvedd a kazárokat magadnak 2 év múlva. Azoknak mindegy ki adja, csak pénz legyen! Nem kell ezen annyit rúgóznod.
pacoka
2022. november 14. 17:47
Talán kérjen tanácsot Orbán Viktortól.
Péterffy
2022. november 14. 15:40
Bírom a nagy arcod öreg, de minél többet hallgatom DeSantist, annál inkább úgy érzem, hogy ő lesz a megoldás a woke-fertőre. Presze nem sírok majd, ha két év múlva behúzod újra az elnökséget. Csak valamit másképp kellene, mert ez a "félidős" nagyon gyengusra sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!