Rendesen helyretették Daniel Freundot

2022. november 15. 13:25

Magyarországgal poénkodott a liberális politikus, megkapta a magáét.

2022. november 15. 13:25
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, hazánkon gúnyolódott Daniel Freund. Ahogy azt írtuk, az Euractiv úgy számolt be egy hírről, hogy „Egy uniós ország nem támogatta a további orosz szankciókat – mondta a szlovák külügyminiszter”. Freund így reagált erre: „Próbáld meg kimondani azt, hogy Magyarország anélkül, hogy kimondanád, hogy Magyarország.”

Boris Kálnoky eleget tett Freund felhívásának...

Freund tweetje alatt kommentben reagált Boris Kálnoky. Az újságíró megjegyezte:

Kisebb szóváltás alakult ki ebből: Freund megjegyezte, hogy tehát mindig a többiek azok, akik rosszul csinálják, mire Kálnoky rákontrázott:

Nyitókép: Mandiner Archív 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. november 16. 20:51
Zieg Heil Freund!
sorivo4
2022. november 15. 21:39
A németek már kétszer döntötték romba Európát, és most készülnek rá harmadjára. Mit sem változtak, most is azok a tökkelütött übermenschek, akik mindig is voltak. Eszük az nincs, de elvárnák, hogy mindenki velük masírozzon a pusztulásba. Talán harmadjára nem kéne elkövetni ugyanazt a hibát, és nácikra bízni Európát.
Zolt
2022. november 15. 21:26
"Kisebb szóváltás alakult ki ebből: Freund megjegyezte, hogy tehát mindig a többiek azok, akik rosszul csinálják" Ez elég érdekes meglátásra vall. Azért közlekedik mert a többi is azt teszi. Azért eszik mert... Szörnyű tudatlan emberek ,vagy óvodás szintű gondolkozásmód. Lehetne saját gondolkodása ennyi idősen. Ha így folytatják az eu bukik mint anno római birodalom. Szerintem.
Lajoss
2022. november 15. 20:28
Hű ez tényleg kemény..Bruhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!