Klicsko kéri a Nyugatot: Küldjetek takarókat és generátorokat, különben halálra fagyunk

2022. október 29. 16:08

Klicsko szerint a kijevi hatóságok a „legrosszabb forgatókönyvre” készülnek.

2022. október 29. 16:08
null

A Telegraphnak nyilatkozott Kijev polgármestere, szerinte az ukrán erőműveket érintő orosz támadások miatt Ukrajna humanitárius válság elé néz, az idei tél „óriási kihívás elé állítja az országot.”.

Az ukránok halálra fognak fagyni ezen a télen, hacsak a Nyugat nem küld sürgősen takarókat és generátorokat, hogy melegen tartsa őket”

– üzente a polgármester, aki szerint a kijevi hatóságok a “legrosszabb forgatókönyvre” készülnek.

„A humanitárius problémák kockázata elég nagy, ha nekik (az ukránoknak) lehetőségük van arra, hogy ezen a télen Ukrajnán kívül éljenek, akkor maradjanak ott” – tette hozzá.

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / AFP

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. október 31. 12:59
Vegyél a milliárdokból, amit kaptatok.
Lanchaster
2022. október 30. 12:17
Február 24.-e óta ez volt az első alkalom, hogy nem pénz, és újabb fegyverszállítmányokat KÖVETELNEK, hanem valami olyasmit KÉRNEK, ami emberéleteket menthet télen...
barany
2022. október 30. 09:37
Elszomorító a minimális empátiát is nélkülöző, a szörnyű helyzetben lévő ukrán átlagemberek helyzetén szellemeskedő, undorító hozzászólások tömege.
ringwoodite
2022. október 30. 08:24
Mozogjatok ukranok. Akkor nem faztok. Ezt te tudod a legjobban Klicsko.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!