Egy transznemű thaiföldi vállalkozó vette meg az egykor Trump tulajdonában lévő Miss Universe szépségversenyt

2022. október 27. 12:05

Anne Jakapong Jakrajutatip fejlesztené a márkát a következő generáció számára.

2022. október 27. 12:05
null

Anne Jakapong Jakrajutatip, a thaiföldi JKN Global Group vezetője – aki egyébként transznemű nő – vásárolta meg húszmillió dollárért a Miss Universe szépségversenyeket szervező céget, ami egykor Donald Trump társtulajdonában volt – szúrta ki a BBC cikkét a 444.

Az új tulajdonos leszögezte: nemcsak arra törekednek, hogy folytassák a verseny „örökségét, amely platformot biztosít a különböző hátterű, kultúrájú és hagyományú embereknek”, de arra is, hogy „fejlesszék a márkát a következő generáció számára”.

Donald Trump egyébként azt követően adta el a versenyeket szervező céget, hogy két tévécsatorna is közölte, nem közvetítik a versenyt Trump 2016-os kampányában a bevándorlókról tett megjegyzései miatt. 

Nyitókép: You Tube

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2022. október 27. 20:18
A szépségverseny húspiacként már nem trendi, propagandára még használható.
bölcsbagoly
2022. október 27. 20:12
Nézzétek, ha a cikk címét vesszük (Egy transznemű thaiföldi vállalkozó.....) s ránézünk a képre, akkor mit mond mindenki: egy nőnek kinéző férfi vette meg a céget...... Ez a lényeg! A transznemű nem attól az ami, mert nemet cserélt, hanem mert nem úgy néz ki amit a valódi neme alapján tőle elvárnánk! Csak úgy akar kinézni és élni mint egy valódi nő/férfi!
fintorman
2022. október 27. 17:40
Először is ez nem transznemű nő, hanem férfi. Másodszor, a női szépségversenyen még több férfi fog indulni?
ujujuj
2022. október 27. 13:21
Szegény nyomi levágatta a faszát, hogy nővé válhasson, de rájött, hogy csak egy bizarr torzó lett belőle, ezért bevásárolja magát a szépségipar legmagasabb szféráiba, hátha attól majd valaki nőként tekint rá. Egyszerűbb lett volna megbarátkozni a nemi szerveivel, mint az ivari senkiföldjéről bekerülni valamelyik tényleg létező nembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!