Halálhírek Romániából: egy gazdát a saját bikái öltek meg, egy másik férfi a diófa tetején halt meg

2022. október 12. 12:50

Nem mindennapi halálesetek napja volt Romániában.

2022. október 12. 12:50
null

Két kifejezetten bizarr halálesetről számolt be a Főtér.ro. Az egyik a Fehér megyei Alvinc községben esett meg, ahol holtan találtak egy idős férfit a saját kertjében. A súlyos sérülései alapján a helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a 69 éves férfit

a saját bikái ölték meg.

A másik talán még ennél is bizarabb: a barládi tűzoltóság munkatársait azért hívták ki Perieni községbe, hogy egy férfit lehozzanak egy diófa tetejéről. A helyszínen azonban pillanatokon belül kiderült, hogy

a diószedő nem fog együttműködni, ugyanis az elhunyt az ágak közt, tíz méter magasságban.

Nyitókép: MTI/Kiss Gábor

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2022. október 13. 08:02
Kormánybuktatásra készült a halálra gázolt alcsúti juhász? A Bicskei Járásbíróság áprilisra ígérte a Váradi András halálának körülményeit tisztázó újabb tárgyalást, de a pótmagánvád benyújtása után az eljárás megrekedt, jelenleg nincs is kitűzve újabb tárgyalási nap - írja a Nol.hu. Mindössze annyi történt, hogy a baleset idején a juhásznál lévő, az autója tetejéről leesett, és rejtélyes módon sértetlenül maradt alumíniumlétrát bevitették a bűnjelraktárba.
masikhozzaszolo
2022. október 12. 16:34
Mindenki tudja, a diólevél mérgező. Komposztálni is két évig kell.
Akitlosz
2022. október 12. 15:33
Ezek annyira nem bizarr dolgok. Bikák közelében könnyen előfordulhatnak balesetek. Ha pedig valaki éppen a fa tetején lesz rosszul, akkor nem sok mindent tud tenni. Az alábbi viszont Darwin díjas romániai haláleset volt. Egy férfi a kocsmában, hogy megmutassa, hogy ő mekkora ... a késével combon szúrta saját magát. Átvágta az artériát és gyorsan elvérzett, semmi esélye nem volt a túlélésre, hiába nem volt ott egyedül.
Ólat a trolloknak
2022. október 12. 15:15
Lehet még mélyebbre süllyednie a Mandinernek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!