Kadirov atombombát dobna Ukrajnára

2022. október 01. 18:49

A csecsen vezér szerint drasztikusabb intézkedésekre van szükség.

2022. október 01. 18:49
null

Felháborodásának adott hangot Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov szerint Moszkvának drasztikusabb intézkedések mellett kellene döntenie, hogy így pörgessék fel a harcok menetét. 

A hadvezér tippeket is adott, szerinte a nyugati kritikát figyelmen kívül hagyva 

kis hatású, taktikai atombombát kellene bevetni.

Kadirov szerint emellett a határtól nem messze lévő orosz területeken hadiállapot kéne kihirdetni. A csecsen politikus kommentálta azt a hírt is, miszerint az orosz hadseregnek el kellett hagynia az ostrom alatt lévő Liman városát.

Ramzan Kadirov alkalmatlannak nevezte ezután az orosz haderőt irányító főparancsnokot. Alekszandr Lapint azért is hibáztatta, mert Limanba nem a legerősebb csapatokat szervezte. Ez állítása szerint a stratégiailag kulcsfontosságú város elvesztéséhez vezetett, a települést védő oroszbarát erőknek Lapin nem biztosított elég utánpótlást. 

– írta a Reuters tudósítása szerint Kadirov. 

Nyitókép: Mikhail Metzel/ SPUTNIK / AFP

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vemiko
2022. október 02. 09:35
polgári célpontra atomot dobálni az usa szokása...eddig két ilyen alkalom volt....mindkettőt az usa dobta le! szégyen....és ezek beszélnek "demokráciáról"....a másik meg hogy Putyinnál van a "piros gomb" joga....ő meg tudja, hogy meddig mehet el.....ex KGB-s....mindenhol van embere....képben van a legetőségeivel....csak mint gyurcsótánynak a parizeus jakab volt neki is van egy veszett kutyája....
Trombitás Keresztély
2022. október 02. 00:39
Bár Ukrajnába nem hinném, hogy betette volna a lábát mióta kitört a háború ez a hormonzavaros, de amekkora hombár feje van, remélem Wali a Holdról is le tudja szedni.
Backstab
2022. október 01. 23:58
K va szakalladt vagjad mar le te f szopd muszka nigger maradek.
Ronon
2022. október 01. 22:39
Hajrá, mi tartja vissza :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!