Rakétacsapás miatt Lviv harmada áram nélkül maradt

2022. október 11. 13:27

A város két kerületében a vízellátás is szünetel.

2022. október 11. 13:27
null

Kedden egy létfontosságú objektumot ért orosz rakétacsapás következtében a nyugat-ukrajnai Lviv egy része áram nélkül maradt – közölte Andrij Szadovij, a város polgármestere.

A Reuters hírügynökség egy helyi szemtanúra hivatkozva arról számolt be, hogy helyi idő szerint délben (09:00 GMT) három robbanás volt hallható a városban. A polgármester saját Telegram csatornáján számolt be arról, hogy a rakétacsapás következtében Lviv 30 százaléka áram nélkül maradt, hozzátéve, hogy a város két kerületében a vízellátás is szünetel.

Az orosz rakétatámadások Lviv térségében is megrongálták az áramellátó hálózatot. Jevhenyij Jenin ukrán belügyminiszter-helyettes szerint kedd reggel még mindig nem volt áram a régió néhány településén.

(MTI)

Nyitókép: Metin Aktas/AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2022. október 11. 15:00
1300 km-ről eltaláltak egy alállomást. De az oroszok kifogytak az összes precíziós fegyverükből... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nuknuk
2022. október 11. 14:40
Ilyesmit az USA az első nap első órájában tesz a megtámadott országgal. Szerbiában, Irakban ...
ZeroTadpole8073
2022. október 11. 14:31
Lemberg. Nem Lvov, főleg nem Lviv.
PiszkosFred
2022. október 11. 14:28
-Figyelj Vászka! Ott van az udvar túlsó végén az a barom Szása. Utálom mint a rosseb.. Menj már oda és rúgd valagba, adok érte neked cukrot. Majd én innen nézlek! Na csak menjél! -Seggberúgtam Jack! Seggberúgtam! Hol a cukor? -Nagyon jó! Menj vissza, és köpjed is le! Majd én innen nézlek! Cukrot is kapsz, nyugodj meg! -Leköptem! Jack! Leköptem! Hol a cukor? -Várjál kicsit! Most menj vissza és mondjad neki, hogy a "kurv@ anyját"! Nyugi, nem lesz baj ez teljesen hülye. Menj csak Vászka, majd én innen nézlek! -Mondam neki Jack, de pofánvágot!!! -A kurva anyját az agresszív állatjának! Ez egy szemétláda! Ezért utálom! Na jól van Vászka, itt ez a nagy kavics -van még elég itt nekem a kerítés túloldalán- dobjad vele fejbe! Bosszuld meg amit tett veled! Ezt nem hagyhatod! -De Jack ... -Dobjad, ha mondom, különben nem lesz cukor! -Jack! Jack! Fejbedobtam, erre pofánvágott, meg még azt a a cukrot is elvette amit apu adott reggel! -A rohadt életbe! nem elég hogy agresszív, még lop is! Ezt nem hagyhatod szó nélkül! Eridj Vászka szólj a testvéreidnek, hogy segítsenek neked, én meg majd adogatom a követ innen a kerítés tövéből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!