Szijjártó Péter: Az Északi Áramlat elleni támadásoktól függetlenül Magyarország ellátása biztosított

2022. szeptember 29. 14:24

A tárcavezető a Török Áramlat jelentőségére hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán.

2022. szeptember 29. 14:24
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Szijjártó Péter Kazahsztánban leszögezte: a Török Áramlat gázvezeték biztonsága kiemelten fontos Magyarország számára. 

Az Északi Áramlat elleni támadásoktól függetlenül Magyarország ellátása biztosított, köszönhetően a Török Áramlat vezetéknek,

amin keresztül a szerződéseken felüli gázmennyiség is gond nélkül beérkezik” írta Facebook-oldalán Szijjártó.

Bangkokban a tárcavezető azt mondta: ki kell jelenti, hogy a dolgok rossz irányba tartanak. „Magyarország folyamatosan az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások előmozdításán dolgozik” – emelte ki a külügyminiszter.

Nyitófotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Kovács Attila

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunmagyar
2022. szeptember 29. 15:32
Jobb oldali kormányunk alatt a nép tart attól, hogy baj lehet. Bal oldali kormány esetén nem tartanánk ettől, mert a baj már régen meglett volna. Bal oldal: Orbán! Jobb oldal: Magyarország!
Dr. Greta Grünberg
2022. szeptember 29. 15:20
Az EU-nak és a NATO-nak télen figyelnie kellene a magyar gázvezetékeket is, nehogy az irigy gázmániások felrobbantsák, sovén, fösvény módon megakadályozva az européer nemzetek közötti szolidaritást! Az ilyen konflitkusok miatt is: soha többet gáz, soha többé háború! Ha fizikai lehetőség sem lesz a cokettő emisszióra, egy sokkal békésebb világ jöhet el!
Akitlosz
2022. szeptember 29. 15:08
"Szijjártó Péter: Az Északi Áramlat elleni támadásoktól függetlenül Magyarország ellátása biztosított" Jelenleg. Manapság gyorsabban forog a történelem kereke. Aki Ukrajnát meg tudta puccsolni ő egy ilyen gázvezetéket is tönkre tud tenni. Több mint két éve megjelent a neten egy "összeesküvés elmélet" terv, lépésekre és időpontokra lebontva angol nyelven a járvány kitörésekor. Meglehetősen vadnak és hihetetlennek tűnt. Nos mára úgy tűnik, mintha látnok írta volna, a nagyobb része megvalósult, ráadásul eléggé pontosan ütemterv szerinti időpontokra. Ráadásul a valóság még rosszabb is lett, mint a terv. Háborúról ugyanis nem volt szó. A járvány kitalálói elégedetlenek lehetettek a járvány által elért eredményeikkel. Ezért valószínűleg még jobban bekavartak.
foldizs
2022. szeptember 29. 15:02
"Magyarország folyamatosan az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások előmozdításán dolgozik" Csak azt nem tudja senki, hogy hogyan... hogy mennyire sikeresen, azt látjuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!