Szeptember végén csatlakozhatnak Oroszországhoz az ukrajnai szakadár köztársaságok

2022. szeptember 20. 13:52

Az úgynevezett Donyecki Népköztársaság és az úgynevezett Luhanszki Népköztársaság egyszerre szavaz majd.

2022. szeptember 20. 13:52
null

Szeptember 23-27 között tartanak népszavazást a Donyecki Népköztársaság Oroszországhoz való csatlakozásáról, adta hírül a szakadár köztársaság Népgyűlésére hivatkozva a Kommerszant.

A lap értesülései szerint ugyanekkor tartják majd a referendumot a szakadár Luhanszki Népköztársaságban is.

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MTom
2022. szeptember 20. 18:28
Es mind tudjuk hogy a szavazasok nagy kamuk lesznek amiket az oroszokon kivul (meg esetleg par masik diktatorikus visszamaradott orszagon kivul) senki nem fog elismerni.
fado
2022. szeptember 20. 17:58
Válaszoltak az ukránok, hogy csatlakoznának-e Oroszországhoz A Krími Köztársasági Politikai és Szociológiai Tanulmányok Intézetének (RIPSI) felmérése szerint a Donyecki Népköztársaságban a lakosok 94, a Luhanszki Népköztársaságban 93, Zaporizzsja megyében 87, Herszon megyében pedig 80 százaléka kész arra, hogy az Oroszországhoz való csatlakozásra szavazzon. Az Ukrajnában maradást a válaszadók egy-két százaléka, a luhanszki régióban pedig nulla százalék támogatja a felmérés szerint. A felmérést minden régióban telefonon végezték, mindenhol mintegy ezerfős mintán.
sasszem
2022. szeptember 20. 17:57
Utána jön a gőzhenger! Erre, meg a téli időre vártak, látunk még csodát! Remélem kimaradunk belőle, utána bukik az EU-baloldali maffia, győz a józan ész!!!!!!!!!!!!!!! Ez nem a mi háborúnk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nempolitizálok
2022. szeptember 20. 16:52
Onnantól az már Oroszország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!