Rezsiszámlák felgyújtásával tiltakoznak a magas energiaárak ellen az olaszok (videó)

2022. szeptember 03. 18:30

A „November 7-i munkanélküliek” és a „Cantiere 167” mozgalom által szervezett, pénteki demonstráció Nápolyban kezdődött.

2022. szeptember 03. 18:30
null

A munkanélküliek által alapított „November 7.”  nevű mozgalom aktivistái a magas energiaárak ellen tiltakoztak a legnagyobb Dél-Olaszországi városban: a nápolyi Piazza Matteotti téren borították lángba legfrissebb, jelentősen megemelkedett számláikat a mozgalom követői – írja a 444.hu.

– mondták az olasz Fanpage portálnak a tiltakozók.

A „November 7-i munkanélküliek” és a „Cantiere 167” mozgalom által szervezett, pénteki demonstráció a központi posta előtt kezdődött, majd a tömeg átvonult az éppen ülésező városi tanács székhelye elé.

A résztvevők elmondták, a demonstráció célja bemutatni, hogy egyre rosszabbak az életkörülményeik, egyre nagyobb a bizonytalanság, és nagyon megdrágultak az élelmiszerek is. Az új gáz- és villanyszámlák a tüntetők szerint kifizetethetetlenek.

Nyitókép: Youtube

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. szeptember 04. 12:56
"Valami nagy nagy tűzet kéne rakni Hogy melegednének az emberek."
Lajoss
2022. szeptember 04. 12:51
Felkészülnek a magyar birkák! :)
Aerion
2022. szeptember 04. 12:37
Ébred Európa lakossága. Pedig még csak szeptember van. Alakulnak a dolgok, decemberre a moslék összes tagja a fákra kerülhet! Még csak most kezdődik a tánc. : )
Chardonnay99
2022. szeptember 04. 09:55
Reméljük, hogy az olaszok leváltják a baloldalt a választáson, különben ez a számlaégetés csak olcsó cirkusz lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!