„Ne tedd” – Biden figyelmeztette Putyint, reagálni fognak, ha atomfegyverekhez nyúl

2022. szeptember 17. 08:06

„A II. világháború óta nem látott helyzetet idézne elő ez a lépés” – fogalmazott az amerikai elnök.

2022. szeptember 17. 08:06
null

Az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden figyelmeztette Vlagyimir Putyint, hogy ha Oroszország atomfegyverhez nyúl, annak súlyosabb következményei lesznek – írja az Ukrinform.

„Ne tedd! Ne tedd! Ne tedd!

– mondta az amerikai elnök, aki hozzátette, „Putyin és rezsimje lennének a világ legnagyobb gazemberei, ha ezt meglépnék”. Biden felhívta a figyelmet arra, hogy ennek függvényében válaszlépésre is számíthatnak.

Nyitókép: AFP

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
F4T4L1TY
2022. szeptember 18. 11:14
2db atom nem volt elég nektek buzi amcsi szarháziak? Rohadjatok meg, remélem kaptok pár 100 atomot ti is , hugyos Jóskával együtt.
utolsó kisgazda
2022. szeptember 18. 09:20
A II. világháborút nem Amerika kezdte! A Japcsiknak meg nem kellett volna támadni Pearl Harbort. A z atombomba ledobása egy nagyon"erős figyelmeztetés" volt. A japánok csak e miatt adták meg magukat, mert még harcoltak volna tovább. Az atombomba szörnyű pusztító erejére senki nem számított, még az amcsik sem. Óriási lecke volt az emberiségnek. Reméljük ez a lecke nem ismétlődik meg. Ha az oroszok ledobják akkor tényleg a világ legnagyobb gazemberei. Az is igaz hogy utána nem lesz Oroszország. Megszűnik. Ez a sok ostoba uszító nem tudja, hogy a nyugat és kelet hány országból zúdítana atom rakétákat Oroszországra. Amerika, Anglia, Franciaország, Izrael. Ezek biztosan. Hogyan védenék ki a ruszkik ezeket a földrajzi különbözőségeket? Valószínűleg sehogy, Oroszország elpusztulna! Nem ostobák a muszkák. Nem akarnak megdögölni.
utolsó kisgazda
2022. szeptember 18. 09:07
Tisztelt magyar tarkák! Itt mennyi szovjet ügynök van, akik még hozzá is szólnak és háborús uszítást produkálnak! Senki se felejtse el, hogy a 40 éves szovjet uralom tette tönkre Magyarországot Ezek után az oroszoknak drukkoltok. Ti vagytok a büdös kommunisták. Atomháborúért fohászkodtok? Még ostobák is vagytok!
Soma1977
2022. szeptember 17. 20:37
Bástya elnézve azt amit művelsz mostanában neked már az is öröm hogy be tudsz szarni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!