Az ukránok Kijev és Harkiv elleni csapásoktól tartanak a nemzeti ünnepükön

2022. augusztus 22. 06:46

Zelenszkij szerint Moszkva valami nagyon kegyetlenre készül.

2022. augusztus 22. 06:46
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy véli, hogy a jövő héten Oroszország megkísérelhet valami „különösen kegyetlen cselekedetet elkövetni” – írja hétfői cikkében az Index.

Mint a lap rámutat: Ukrajnában augusztus 24-én ünneplik az ország függetlenné válásának évfordulóját, augusztus 23-a pedig a nemzeti zászló napja. Ezen kívül a jövő héten tartják a Krími Platform elnevezésű kijevi kezdeményezés második csúcstalálkozóját is. 

Az ukrán kormányzati dolgozóknak azt mondták, hogy otthonról dolgozzanak

A Guardian egyik cikkében arra is felhívta a figyelmet, hogy Kijevben a kormányzati dolgozóknak azt mondták, hogy otthonról dolgozzanak augusztus 22-26. között, mivel tartani kell orosz rakétacsapásoktól. A harkivi régióban pedig augusztus 23-án este hét órától 36 órás kijárási tilalmat fognak elrendelni.

Nyitókép: Handout / UKRAINE PRESIDENCY / AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2022. augusztus 22. 15:11
ha ez az urán nái azt jelenti be,hogy az oroszok valami brutális akciora készülnek az ukránok ellen akkor sbiztosak lehetük benne, hogy ez az ukrán náci és bandája fogja elkövetni saját honfitársai ellen
Gyzoltan
2022. augusztus 22. 10:40
"Az ukránok Kijev és Harkiv elleni csapásoktól tartanak a nemzeti ünnepükön" A zsidó Zelenszkijnek, és hasonló stábjának komoly gondot okoz a háborús kommunikáció magas szinten tartása! Félelme, hogy az azonosuló érdeklődés átcsap közömbösségbe, indokolt. Így is zsidó csoda volt, hogy hosszú hónapokig figyelmet tudott kapni...
mer-kell
2022. augusztus 22. 10:32
Csak ezt a zöld pólóst kellene kulebával együtt fellőni a Holdra!
Robert69
2022. augusztus 22. 10:05
Olyanok mint a világvége hívők, vonzák őket a 'nevezetes dátumok' majd kiderül semmi alapja. Az oroszok akkor támadnak amikor nekik jó, ahogyan a világvége okozója sem a naptárat nézi. Egy biztos, Ukrajnának vége ebben a formájában.......Milyen lesz ? Bábállam, csak még az nem dőlt el ki fogja majd a zsinórokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!