Rudy Giuliani megígérte, hogy Trump győzelme esetén megrohamozzák Biden összes házát

2022. augusztus 12. 18:29

Giuliani szerint ha Trump a 2024-es választások után visszatér a Fehér Házba, az FBI-t fogja használni arra, hogy visszavágjon Bidennek.

2022. augusztus 12. 18:29
null

Donald Trump egykori elnök legközelebbi szövetségesei közül sokan bosszút ígérnek, miután az FBI hétfőn házkutatási parancsot hajtott végre Trump mar-a-lago-i ingatlanában, Floridában. Egykori kampányügyvédje, Rudy Giuliani egy lépéssel még tovább ment – számolt be a 24.hu.

Giuliani szerint ha Trump a 2024-es választások után visszatér a Fehér Házba, az FBI-t fogja használni arra, hogy visszavágjon Bidennek. Úgy látja, hogy ez lenne a fair play, miután egy politikailag motivált rajtaütést rendezett a Biden-adminisztráció, amellyel Trump politikai jövőjét akarták ellehetetleníteni.

– mondta Guiliani a New York Post-nak.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katicza
2022. augusztus 13. 11:46
Az a baj, hogy a vén demens összefingja magát, kezet fog mindennel de azt sem fogja tudni ki kicsoda és kivel van. A fiacskáját kellene már dutyiba tenni a soros fiókával egyetemben. Az ilyen ballib vezérek mind elmeroggyantként távoznak. Lenin is félhülyén tolokocsiban élte az utolsó éveit. Sztálin is összehugyozva öntudatlanul. Kádár is zagyván megroggyant elmével, ahogy Horn is a zártosztályon, ahová nemrég a pinabubus Kovács Laci bácsi is bekerült. Fletónak is talán pár éve van hátra és mehet utánuk. Azok akik pedig éppebb elmével voltak megáldva azokat vagy kinyírták illetve egymást írtották vagy öngyilkosok lettek.
BlancoAgilon38
2022. augusztus 13. 08:26
Ha még él akkor a vén marha, arra se fog emlékezni, ki és mit miért csinált.
az ember
2022. augusztus 13. 08:16
győzzőn inkább, így is borzalmasok már a következményei a 2020-as Trump vereségnek
balbako_
2022. augusztus 13. 07:10
Bidé nyugodtan csinálhat bármit, mert nem kell ahhoz sztárügyvéd, hogy bebizonyítsa beszámíthatatlan hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!