Kijevben tárgyalt a magyar köztársasági elnök diplomáciai igazgatója

2022. augusztus 23. 10:35

Altusz Kristóf egy informális koalíciós tárgyaláson képviselte Magyarországot.

2022. augusztus 23. 10:35
null

Hét országgal kötött informális koalíciót hétfőn Ukrajna azon a találkozón, amelyen Andrij Jermak, az ukrán Elnöki Hivatal vezetője bemutatta Ukrajna biztonságpolitikájának koordinációját – számolt be az eseményről a Telex az Interfax ukrán hírügynökség értesüléseire hivatkozva.

A kijevi találkozón Litvánia, Lettország, Észtország, Lengyelország, Lettország, Románia, Szlovákia és Magyarország állam- és kormányfőjének tanácsadója vett részt, ott volt köztük Altusz Kristóf, a Köztársasági Elnöki Hivatal diplomáciai igazgatója is – ismertették.

„A Kijevi Kezdeményezés célja, hogy összehangoljuk erőfeszítéseinket, elsősorban biztonsági kérdésekben. (...)

– mondta Jermak a találkozó utáni rövid összefoglalójában.

A TSN ukrán csatorna közreadott egy felvételt is a találkozót követő sajtótájékoztatóról, amelyen a 34. másodpercnél Altusz Kristóf, a Köztársasági Elnöki Hivatal diplomáciai igazgatója is látható, amint a mikrofonhoz lép.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. augusztus 23. 16:07
Jobb az ukrán segg kinyalása, mint a brüsszeli..?
roughneck
2022. augusztus 23. 15:29
Nem az Europai Unio, Amerika, vagy Ukrajna kedveert valasztottak meg Novak Katalint a Magyar Koztarsasag elnokenek! Onjarova valt a hulye picsa, elerte az inkompetencia szintjet! (Lasd a "Peter-elv" c. konyvet!) Csaladugyi miniszterkent hatekony volt, koztarsasagi elnokkent zokni. Ja, igen es nem is en lennek, ha nem tennek egy "macho" megjegyzest: Az osszes hulye picsat kirugni az osszes felelos poziciobol, semmi olyan funkciot nekik, ahol emberek millioinak elete es sorsa felett diszponalhatnak: allamvezetes, hadsereg, rendorseg, egyszoval az allamvedelmi szervek... Titkarno, takaritono, OK, de semmi vezeto pozicio, konyorgom.... lasd: Ursula, Pelosi, Hillary, Jourova, stb, meg a magyar moslekos lotyok akik semmi masra nem alkalmasak, csak a szarkeveresre, meg a feszultseg szitasara... Eleg volt!
Highlander07
2022. augusztus 23. 15:10
Undorító. Szóval már a magyar kormány is beleállt abba, hogy arról hazudozzanak, hogy kijevbe futkosnak! LENGYELORSZÁGBA FUTKOSNAK, és már megint a hülye kurva novák csinálja a mocsokságot! Hogy lehet, hogy bárki épeszű képes azt elhinni, hogy tényleg kijevbe mennek? Itt mindenki megbolondult?! Undorító hülye mocsok novák, nem kellett volna kinevezni! Mi lesz a következő, hülye kurva novák? Élő adásban leszopod a náci zelenszkijt?
konfucius
2022. augusztus 23. 13:30
Nem hogy fölösleges, de kifejezetten káros volt a véleményem szerint ezen részt venni! Az egyetlen oka a nyelvtörvény eltörlése és Kárpátalja teljes körű autonómiájának kikövetelése lett volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!