Most a Bukarest ellen zengett a Nélküled Dunaszerdahelyen

2022. augusztus 04. 09:32

Libabőr.

2022. augusztus 04. 09:32
null

Dunaszerdahelyen 8424 néző előtt játszotta első mérkőzését az Európai Konferencia Liga selejtezőinek 3. fordulójában a DAC a román FCSB ellen. Az emberhátrányba került felvidéki csapat 1:0-s vereséget szenvedett a Steaua Bukarest utódja ellen.

A jól megszokott módon, az Ismerős Arcok dalával köszöntette a publikum a csapatokat a mérkőzés előtt.

Így szólt a Nélküled:

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikkadt Szöcske
2022. augusztus 04. 14:57
Remélem Dzsidzsi Fekáli az elején lábon kihordott egy infarktust . Kár a végéért.
Alcofrybas
2022. augusztus 04. 14:20
Elmorzsoltam egy könnycseppet. A seggemen. Valaki kinyalta, miközbe' énekeltem. Adtam neki 20 eurót. Majd Nyáry Krisztián kerekít belőle egy esszét, alkalmasint egy vonatos utazásra való könyvet, hogy a Jobbikos, Magyar Szigetes Ismerős Arcok szabadkőműves giccsnótája miként vált az agyatlan futballhuligánok érzelgős melódiájából egy egész kazal magyar számára az „összetartozás” himnuszává. Zsír. Kölcsey Himnuszának is van egy ilyen története, hogy búvópatakszerűen a nép emelte mai rangjára. Tényleg, milyen érdekes! Régebben ilyen Kölcsey kaliberű kultúrhéroszok vetették meg a civilizációnk alapjait. Ma meg Ismerős Arcok, meg Kis Grofó. Ha hagynánk ezt... Mégis hová vezetne ez?! Nem igaz, Mrs. Lipton?
Royce2.0
2022. augusztus 04. 13:31
Sajnálatos, hogy nyertek a szőröstalpúak, de így is minden percét megérte a tegnapi túra, a fent megörökítettek meg tízszeresen!
formaegy
2022. augusztus 04. 11:00
Tudjátok mindig elgondolkodom amikor a libsi-komcsi-náci hozzászólók mocskolják ezeket az embereket, és a dalt. Egyszerűen azon, hogy miért is háborodnak fel amikor hazaárulónak, és NEM MAGYAR EMBERNEK vannak kikiáltva. Gyűlölnek mindent és mindenkit ami, és aki magyar. Egészségükre. Mi pedig MAGYAR EMBEREK annyit mondunk nekik - köszönjük szépen jól vagyunk, jó nekünk NÉLKÜLED!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!