„Áruló, hazug, menekülj!” – üvöltötték a németek Olaf Scholznak Brandenburgban (VIDEÓ)

2022. augusztus 18. 12:17

A kancellár beszéde közben kapta a kemény szavakat.

2022. augusztus 18. 12:17
null

A füttykoncert és kiabálás közepette alig lehetett érteni a német kancellár brandeburgi beszédét – számolt be róla a Welt. Olyan szavakkal illette a tömeg Olaf Scholzot, mint áruló vagy hazug. Volt, aki szerint a kancellárnak menekülnie kéne. 

Fotó: MARKUS SCHOLZ / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukubenko
2022. augusztus 19. 20:43
Szia. Szerintem a legtöbbnek, ( akik itt a mandin tolják a hülyeséget ) még a tojáshéj a seggén van. Nagyon okosnak tartják magukat és jól beszólogatnak nekünk, Orbán népének.
Kamcsatka5
2022. augusztus 19. 12:55
Hova menjen a belga? Látszik az állag romlása, Hitler még személyiség volt!
Palatin
2022. augusztus 18. 23:19
A németeknek két tökéletesen kiépített és müködöképes gázvezetékük Oroszországból eredöen. Az idök végezetéig kapnának onnan annyi gázt, amennyire csak szükségük van. De ök az oroszok iránti gyülöletböl ezt inkább nem veszik igénybe. Ha van igazi politikai és gazdasági idiotizmus, akkor ez annak a mintapéldája. Aki hülye, azon nem lehet segíteni, mert nem engedi, hogy segítsenek rajta, az megérdemli a sorsát. A németek a baromságot is tökéletes precizitássial hajtják végre. A baj csak az, hogy minket is magukkal ránthatnak. Orbán minde józanságára, minden kompetenciájára, minden fifikájára szükség lesz ahhoz, hogy ebböl az öngyilkos egyletet valahogy túléljük. Nem veszik észre, hogy az amcsik bábja. Ennyire tökkelütött még soha nem volt az uniós vezetés. energiahelyzet dióhéjban: A ruszkik Scholznak is betették a csutkót, Németeknek elfogyott az energia kompót. Oroszoknak Nyugat akart tyúkszemére lépni, Így muszáj nekik a kőolajat is gyüszüvel mérni.
Mirákulóziai Mikmuk
2022. augusztus 18. 22:16
Nem azt mondták neki, hogy menekülj, hanem azt, hogy "Haue ab!" Ez azt jelenti, hogy lépj le. A mandisok valamilyen google fordítóval fordítottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!