Zelenszkij: Az ukrán csapatok előrenyomulnak

2022. július 07. 07:07

Az ukrán elnök szerint brutális összecsapások zajlanak Szlovjanszk közelében.

2022. július 07. 07:07
null

Az Index arról ír al-Dzsazíra angol nyelvű kiadása nyomán, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök beszámolója szerint az ukrán csapatok előrenyomulnak az ország orosz erők által megszállt területein, különösen a déli Herszon és Zaporizzsja régiókban. Az elnök felszólított mindenkit, hogy aki csak teheti, tudassa a megszállt területeken élőkkel, hogy Ukrajna hadserege azon dolgozik, hogy visszaszerezze területeit.

Harcolunk az egész déli országrészünkért, az egész ukrajnai Donbászért. A legbrutálisabb összecsapások jelenleg ott, Szlovjanszk és Bahmut közelében zajlanak” – idézik Zelenszkijt.

Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. július 07. 18:13
Zelenszkij vajon melyik meccset nézi ?
Dezsőke
2022. július 07. 17:49
szerinted hisz még neked valaki?
Innogreen23
2022. július 07. 15:09
Az ukrán erők olyan iramban nyomulnak előre, hogy már zselé árulja a péntek reggeli győzelmi felvonulásra a jegyeket, a vörős térre. Csak apróbetűvel olvasható, hogy a kievi vörös téren lesz megrendezve.
kulalak
2022. július 07. 15:01
Boris Johnson a mai nap sztárja. Sajnálom, Mr Z., angol nyelvterületen nehéz befutni ilyen haknival. Talán holnapután, esetleg, valamikor, valaha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!