Hatalmas csatára készülnek az oroszok

2022. július 04. 06:53

Egy katona szerint mindenki tudja, hogy hatalmas csata lesz Szlovjanszkban.

2022. július 04. 06:53
null

Az Index arról tudósít az AP-re és az al-Dzsazíra angol nyelvű kiadására hivatkozva, hogy ahogy a frontvonal egyre közelebb kerül a keleti Szlovjanszk városához, a lakosok és a katonák felkészülnek a közelgő orosz invázióra. „Mindenki tudja, hogy hatalmas csata lesz Szlovjanszkban” – mondta az AP-nek egy katona, aki biztonsági okokból nem akarta elárulni a nevét.

Hozzátették: egy másik katona, egy 23 éves könyvelő, aki az invázió kezdetekor vonult be, azt mondta, hogy szerinte

az ukrán erőknek nincs elég fegyverük ahhoz, hogy felvegyék a harcot a közeledő orosz hadsereggel.

Tetjana Ihnacsenko, a donyecki területi közigazgatás szóvivője az ukrán közszolgálati hírcsatornának elmondta, hogy a Szlovjanszk elleni vasárnapi támadásban legalább 6 ember meghalt, és 15-en megsebesültek, írják.

Fotó: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. július 04. 12:45
Az oroszok? Pedig ez ukrán oldalú cikknek tűnik. A cikkcímadó ember már megint hamisít.
bf109g6
2022. július 04. 11:54
Kár .elenszkijt hibáztatni a döntéseiért. Nincsenek olyanok. Ő egy színész, a legmagasabb gázsival a világon, és azt játssza, amit mondanak neki. Élete legnagyobb szerepe, a zöldpólós vezető, aki napi 15 élő bejelentkezéssel mindenütt ott van. Ő ukrajna - a médiában. Aztán lemegy a hisztérikus roham a jegyekért a valóságshowra, és ottmarad egyedül. Lehet, egy lámpavasra húzva. De amíg tart a hisztéria, jogellenes és etikátlan lépések is elfogadottak (vagyonok zárolása, elkobzása, sportolók, művészek kitiltása, stb.), és amíg az eu vezetése és washington ezt a hisztériát gerjeszti, kitartanak az ukik. Száz szankciót, ezeret! Valódi változás akkor lesz, mikor az egyszerű emberek rájönnek, a politikusaik az ő bőrüket vitték a vásárra - és tesznek is ezellen. De amíg a németeknél a zöldek meg a CSU, franciáknál Macron, vagy máshol Johnson, Draghi, stb. vannak hatalmon, az EP meg ilyen (ahol csekkata meg újhülye lehet az év embere, hát bm...), Biden bringázik, .elenszkij meg már esküvőt és keresztelőt is vállal online, na addig minden marad így. A történelem mindig ismétli önmagát, azért, mert emberek írják, és a motiváció nem változott több tízezer éve. Két lehetőség van: 1. az európai, görög-római gyökerű, keresztény kultúra vége, ismét dzsámi lesz a templomokból, fűtés nélkül. Bandaháborúk, összeomlott ipar és mezőgazdaság. Délafrika, Berlin központtal. 2. felbukkan egy újabb Hitler (neeem, nem Orbán vagy Putyin az, idióta liberráltak), és mikor rájön majd Hans, meg Francois meg Pietro, meg Gonzales meg John meg Ulrike, hogy kimondhatja, amit gondol, hogy nem kell PC-nek lenni, akkor az új hitler támogatottsága az egekbe szökik, és elkezdődik a pogrom a migránsok, lmbtq aktivisták, politikusok, stb. ellen. Polgárháború. Egy birodalom bukását éljük át. Ilyen lehetett rómainak lenni, mikor jöttek a gótok, germánok, barbárok. Vagy egyiptominak, mikor jöttek a rómaiak... Csak Kleopátra jobb nő volt, mint Leyen :D
Namond
2022. július 04. 11:01
Ja, ha a feketepiacin árusítják a fegyvereket (Remélem V. Orbán bevásároltatott.).
Aerion
2022. július 04. 10:42
A front légvonalban alig 5 km-re áll Szlovjanszktól, és 25 km-re Kramatorszktól. Raihorodok nevű községet, ami Szlovjanksz közvetlen közelében van, a napokban szabadította fel az orosz hadsereg. A szlovjanszk-kramatorszki csata megkezdődött!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!