Fel akarták robbantani a Barátság kőolajvezetéket

2022. június 12. 15:14

Három detonáció történt, kisebb csövek, alkatrészek rongálódtak, maga a kőolajvezeték viszont nem sérült meg – írja a Bazára hivatkozva az Azonnali.

2022. június 12. 15:14
null

Ismeretlenek megkísérelték felrobbantani a Barátság kőolajvezetéket az oroszországi Brjanszknál, 40 kilométerre az ukrán határtól – írja a Bazára hivatkozva az Azonnali. Három detonáció történt, kisebb csövek, alkatrészek rongálódtak, maga a kőolajvezeték viszont nem sérült meg. A vezetéket bár leállították, de van benne olaj, sikerült elkerülni az olajszármazék kiömlését.

(Fotónk illusztráció: A Barátság II. kőolajvezeték fogadópontja a Mol Nyrt. százhalombattai Dunai Finomítójában 2022. május 24-én.MTI/Szigetváry Zsolt)

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2022. június 13. 13:12
"Pár rongyos ukrán" Pár rongyos ukrán diverzáns CIA ügynök. A bolsevista ellenség támadja hazánkat, tehát a CIA ügynökök támadást intéztek a NATO ellen!
MZperXXL
2022. június 13. 12:41
Ha a Barátságot felrobbantják, el kell érnünk, hogy továbbra is vezetékes olajat és gázt vásárolhassunk: hajó formájú vezetékből. Ha az osztrákoknál lehet szárnyas kapu nevezetű kerítés, akkor nekünk lehet hajó formájú vezetékünk.
flesh ripper
2022. június 13. 08:21
Nem ukrán volt. ROMÁN: Feketegyőr diverzáns bandi, egy rózsaszínű füstgránáttal a seggében, durrantott ott egyet.
vip era
2022. június 13. 07:04
Ha leállna a Barátság vezeték,azonnal le kell állítanunk az Ukrajnába történő gázszállítást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!