Halálos rakétacsapást mértek Odesszára az oroszok

2022. május 03. 06:15

Vallási intézményeket is lőttek, egész napos kijárási tilalom van érvényben.

2022. május 03. 06:15
null

A Sky News arról számol be, hogy a helyi kormányzó szerint Odessza kikötővárosát rakétacsapás érte. Makszim Marcsenko elmondta, írják, hogy

több halálos áldozata és számos sérült van.

A csapás megrongált egy vallási épületet is – közölte egy ukrán állami műsorszolgáltató. Jelenleg egész napos kijárási tilalom van érvényben Odesszában csak a katonák hagyhatják el otthonaikat, írják.

Fotó: ARIS MESSINIS / AFP

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mennyei Hang
2022. május 03. 14:51
RUSZKIK HAZA!!!! ÉS MAGYARORSZÁGRA SE GYERTEK!!!! Pedig ahogy itt olvasgatom, sokan szeretnék....
Anyád70
2022. május 03. 12:13
Ja, kijárási tilalom.. Szóval akkor már Odesszát sem hagyhatja el a lakosság. Főleg, hogy az uskránok már jól körbeaknásították, gondolom éppen ezért. Mindig jó, ha van párszázezer túsz körülöttük.
monuskaroly
2022. május 03. 08:47
Az ukránok többsége már Zelét okolja a háború elhúzódásáért. Az ellenzéki pártok elhallgattatása, valamint a megegyezésről beszélők likvidálása is erre utal. Nincs már üzemanyag, nincs már élelmiszer, sok helyen víz, áram. Meg lehet ezt unni egy idő után, tudják ezt az ororszok.
Xplorator
2022. május 03. 08:20
A "vallási épület"-et mifelénk templomnak hívják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!