Mérgezett pitékkel és alkohollal „vendégelik meg” az orosz katonákat az ukrán civilek

2022. április 03. 07:51

Több megszálló azonnal meghalt.

2022. április 03. 07:51
null

Az ukránok minden rendelkezésre álló eszközzel ellenállnak a megszállóknak, beleértve az élelmiszer-és az alkoholmérgezést is – közölte az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatósága az Unian szerint, írja az Index. Hozzátették: ukrán civilek a harkivi Izyum közelében mérgezett pitékkel „vendégelték meg” az Orosz Föderáció 3. motorpuskás hadosztályának katonáit. Ennek eredményeként két megszálló azonnal meghalt, további 28 katonát pedig intenzív osztályon ápolnak. Jelenlegi állapotuk még pontosítás alatt áll – áll a jelentésben.

Hangsúlyozzák: a titkosszolgálatok szerint a

A jelentés szerint az Orosz Föderáció 3. motorpuskás hadosztályának mintegy 500 katonája van kórházban ismeretlen eredetű súlyos alkoholmérgezés miatt. Az orosz parancsnokság ezeket az eseteket úgynevezett nem harci veszteségként könyveli el.

Fotó: MTI/EPA/Atef Szafadi

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. április 07. 20:15
Én nem hiszek se az orosz se az ukrán propagandának. De a letakart hulla visszahúzta magára a fekete leplet.
pepita
2022. április 03. 19:46
Tudod te azt , hisz tájékozott vagy ! A 87 komment amit eddig írtál , ezt bizonyítja . Talán csak annyit : nagyhatalmi , játszma miatt .
foldizs
2022. április 03. 18:48
Az orosz katonák aligha ismerik fel a metilalkoholt. De legalább már látni sem fogják!
Krupp Skya
2022. április 03. 18:27
A méreg vegyifegyvernek számít és ugyan úgy fel fogják húzni Zelenszkijt mint Szaddam husszeint az Amerikaiak. Csak Zelenszkijt a faszánál fogva húzzák fel mint a lendkerekes autót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!