Hamarosan találkozik Putyinnal az ENSZ főtitkára

2022. április 22. 20:09

Sajtóértesülések szerint Antonio Guterres a következő napokban az ukrán elnökkel is találkozhat.

2022. április 22. 20:09
null

Az ENSZ főtitkára április 25-én Moszkvába utazik, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon. Guterres ezen kívül munkamegbeszélést folytat Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel is – közölte a Kremelre hivatkozva a BBC.

Ez lesz az első alkalom, hogy az ENSZ-főtitkár személyesen találkozik Putyinnal az ukrajnai invázió február végi megindítása óta. A Sky News szerint az is elképzelhető, hogy Guterres a következő napokban Ukrajnában felkeresi Volodimir Zelenszkij elnököt is.

Nyitóképen Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára. Fotó: EVGENY BIYATOV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gxcapril
2022. április 23. 20:30
De minek??
Sanyikám
2022. április 23. 11:04
Bizonyára személyesen akarja át adni a kilépési nyilatkozatot!! :D
Phm045
2022. április 23. 08:08
Szarul fogja magát érezni amikor Putyin a bizonyítékait elétárja. Na nem mindet, csak annyit, ami ehhez elég. Az oszták kancaleár is nagyon csendben van mióta Putyinnál volt.....
barnabibambi
2022. április 23. 07:50
Az a kérdés hogy a világ zöme amely nem szimpatizál a barbár a nemzetközi szerződéseket felrúgó nyugattal hogy reagál a nyugat aljasságaira.Mert ugye a világ már tudja hogy a nyugat aljas módon hazudozik népeket államokat támad meg és pusztít el és kirabol.Vietnam,Dél-Kelet Ázsia,Afganisztán,az arab államok,Libanon és most Ukrajna.Ukrajnát Izrael,az USA, az EU gyarmatosította majdani puccs után.Nos 2014 után már tömegpusztító fegyver telepeket ,laborokat hoztak létre Ukrajnába és biológiai háborút indítottak a világ ellen.Hírszerzői jelentések tömegei szólnak erről az ember kísérletekről.De ott született a baromfi és a marhavész,a sertéspestis stb.Szóval a nyugat szinte minden eszközt bevetett a világ népessége ellen.Most mivel vesztésre állnak atomháború kirobbantására készülnek.Hiába no a Kínai és az Orosz érdekeket nem tudták tisztességes módon elnyomni most már csak az atomháborúban bíznak.Mivel Putyin keményen odavágott nekik kilátástalan helyzetbe kerültek.Hiába próbálják az Orosz információkat blokkolni az igazság pillanata bekövetkezik .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!