Ukrajnáért újra összeállt a Pink Floyd

2022. április 08. 10:46

Huszonnyolc év után adtak ki új dalt.

2022. április 08. 10:46
null

Huszonnyolc év után új számmal jött ki a Pink Floyd – David Gilmour, Nick Mason és néhány zenésztársuk. A Hey Hey Rise Up című dalt az ukrán Boombox zenekar énekesének a segítségével vették fel, a dalt magát pedig Ukrajnának ajánlják. Gilmournak egyébként ukrán menye és unokái vannak.

A legendás angol rockegyüttes 1994 óta nem adott ki új felvételt, a 2014-ben megjelent The Endless River című albumuk ugyanis a húsz évvel azelőtti stúdiófelvételek anyagaiból készült.

Nyitókép: MTI/EPA/Mario Ruiz

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rrrrrr
2022. április 10. 20:51
ezek a nyugati ripacsok úgy állnak ki minden mellett amit az orruk alá dugnak nyugatról, mint annak a rendje. visszakérdezés tőlük, nincs. Pink Floyd...kedvenc, ez nem is kifejező, rájuk még következő civilizáció is emlékezni fog. de hogy Pink Floyd? hol van Waters? a legnagyobb lázadó! és miért kell úgy kiállni valami mellett h kb semmit nem ismerünk erről? ez is valami nyugati "attitütű" h nem az a lényeg h okosat mondjak hanem h hozzá szóljak.
Trombitás Keresztély
2022. április 09. 12:36
AZ R-GO, Beatrice, Bonanza Banzai mikor áll össze Ukrajna megsegítésére? Ja, hogy azokra a kutya sem kiváncsi?? :DDD
Autofocus
2022. április 09. 11:17
Roger Watersnél kevés elkötelezetebb baloldali zenészt hordott hátán a Föld, Gilmour meg úgy mozdul a pénzszagra mint a gép. Aki szereti a Pink Floydot, az úgy van vele, mint aki a parizert szereti: ne akarja tudni miből készül.
Senye Péter
2022. április 09. 08:06
BLM helyett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!