Robert De Niro: Nem tudom felfogni, hogy itt tart a világ

2022. március 01. 11:25

A színész a jó és a rossz harcaként jellemezte az ukrajnai helyzetet.

2022. március 01. 11:25
null

Robert De Niro az ukrajnai orosz invázióról is szót ejtett, amikor a Cambridge-i Egyetem hallgatói előtt beszélt – írta meg a BBC. Elmondta, hogy vannak olyan események a világban, amikor igenis muszáj megszólalni mindenkinek, aki megteheti.

Látod, mi történik most Ukrajnában! Tennünk kell valamit, hogy megállítsuk ezt az agressziót!”

– mondta a színész, aki a jó és a rossz harcaként jellemete a helyzetet. Elmondta, hogy aggodalommal töltik el a nukleáris fegyverek, és az, hogy az orosz elnök ezeknek a bevetésével fenyegetőzik.

Nem tudom felfogni, hogy itt tart a világ”

– mondta.

Nyitókép: MTI/EPA/David Swanson

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
uszti89
2022. március 04. 21:40
Jó színész volt, újabban minden szar szerepet elvállal. Tolja a baloldali amerikai politikát és még a magyarok dolgaiba is belepofáz. Nagy színész-szar ember.
Neville
2022. március 02. 13:52
"A színész a jó és a rossz harcaként jellemezte az ukrajnai helyzetet." Mert ezek szerint egy kisgyerek szellemi szintjén áll. A kérdés csak az, hogy a kora miatt, vagy a hollywoodi buborékban törvényszerű az infantilizálódás.
Baksay-Róka Béla
2022. március 02. 04:58
HIRDETEK, Putyinista seggfejek! - A SAS (Különleges Légi Szolgálat, Special Air Service) a brit haderő legfontosabb és legnagyobb harcértékű speciális alakulatának obsitosai (leszerelt, és/vagy nyugalmazott, de professzionális katonák) ÚTON VANNAK UKRAJNÁBA! A csapatban mesterlövészek, továbbá a légvédelmi és tankelhárító fegyverek kezelésében járatos specialisták vannak, akik értenek a rettegett Stinger és Javelin rakétákhoz. Az akciót NEM a brit kormány, hanem egy meg nem nevezett európai ország pénzeli egy katonai magáncégen keresztül. És már úton vannak Kijev felé... - A Francia Idegenlégió engedélyt adott ukrán származású katonáinak, hogy felszerelésükkel, fegyvereikkel együtt csatlakozzanak az ukrán hadsereghez... - Harcedzett horvát önkéntesek is Ukrajna felé tartanak... Hát így...
sheu
2022. március 02. 04:26
Egy majom a felesége. Ócska fajáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!