Észak-Korea újabb rakétakísérletet hajtott végre

2022. március 05. 07:36

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa megtiltotta Észak-Koreának, hogy ballisztikus rakétákkal kísérletezzen, de csak idén ez már a kilencedik hasonló kilövés volt.

2022. március 05. 07:36
null

Észak-Korea újabb, idén már a kilencedik rakétakísérletet hajtotta végre, minden valószínűség szerint ballisztikus rakétával – tudatta szombaton a japán kormány.

A dél-koreai hadsereg tájékoztatása szerint Phenjan azonosítatlan fegyvert lőtt ki a Japán-tenger irányába. A szöuli vezérkar erről szöveges üzenetben értesítette a sajtót, részleteket nem közölt. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa megtiltotta Észak-Koreának, hogy ballisztikus rakétákkal kísérletezzen, de csak idén ez már a kilencedik hasonló kilövés volt.

(MTI)

(Fotó: Kim Dzsong Un első számú észak-koreai vezetőnek, a kommunista Koreai Munkapárt első titkárának képe jelenik meg a szöuli főpályaudvaron lévő tévéképernyőn 2017. február 12-én, miután Észak-Korea ballisztikus rakétát indított a Japán /Keleti/-tenger irányába. MTI/EPA/Kim Hi Csul)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 05. 14:02
A Putyin még ennél is nagyobb idióta.
formaegy
2022. március 05. 13:58
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa megtiltotta Észak-Koreának, hogy ............ Köze???? A tömeggyilkos USA mikor lesz terítéken?????
Gyzoltan
2022. március 05. 11:34
Az ENSZ pénzfaló mohó hivatalnokok, politikusok parazita gyűl-helye...
Gèbi
2022. március 05. 11:32
Ukrajnának mikor tiltják meg hogy atomfegyvert telepítsen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!