A világ egyetlen Putyin-hasonmása attól fél, hogy megölik

2022. február 28. 08:39

A férfi attól tart, hogy a szülővárosában, Wroclawban élő ukránok és a háborúellenes tüntetők összetéveszthetik őt az orosz elnökkel.

2022. február 28. 08:39
null

Az 53 éves Slawek Sobala a világ egyetlen profi Putyin-hasonmás félti a biztonságát, miután az orosz elnök brutális támadást mért Ukrajnára – írja a Daily Star nyomán a Metropol. A cikk szerint a lengyel férfi retteg, mert attól tart, hogy a szülővárosában,

Wroclawban élő ukránok és a háborúellenes tüntetők összetéveszthetik őt Putyinnal és bármelyik pillanatban ellene fordulhatnak.

 

 

„Sokszor mondták nekem ezek az emberek, hogy úgy nézek ki, mint Putyin, és most a háború miatt félek attól, hogy dühösek vagy agresszívek lesznek ha meglátnak és megölnek” – mondta el félelmeit Sobala. Az 53 éves férfi egy szállítócéget vezet, az utánzási munka csak kiegészítésként szolgált neki. „Nyolc évig dolgoztam Putyin-hasonmásként, és ez idő alatt rengeteg videót és egyéb munkát kellett csinálnom” – nyilatkozta és hozzátette, hogy mióta elkezdődött a háború, megváltozott a véleménye az orosz elnökről. Ide kattintva láthat képeket az alteregóról.

A nyitóképen Slawek Sobala: YouTube 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 01. 16:49
Növessze meg a haját. És akkor Anna Kurnyikovára fog hasonlítani.
Rizsa
2022. február 28. 15:40
A feleségem keresztfiát a munkahelyén kis putyinnak hivják. De tényleg.
Hyazinth
2022. február 28. 15:09
Chaplin Diktátorja jutott eszembe erről.
Lajoss
2022. február 28. 13:18
Az igazit kellene azonnal likvidálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!